Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Eleme Turu kuraları çekildi! TFF Yöneticisi Volkan Can'dan Turkuvaz Medya'ya teşekkür!

Türkiye’nin spor ekranı A Spor’dan futbolseverlerle buluşan Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Eleme Turu kuraları çekildi. 50 takımın katıldığı kura için TFF Yöneticisi Volkan Can, “Ziraat Bankası’na, bu coşkuyu izleyicilerle buluşturan Turkuvaz Medya ve TFF’ye teşekkür ederim” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2023 Güncelleme 30 Eylül 2023, 07:00
Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Eleme Turu kuraları çekildi! TFF Yöneticisi Volkan Can’dan Turkuvaz Medya’ya teşekkür!

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kura çekimi dün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can tarafından gerçekleştirilen kura çekimine, TFF Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın eşlik etti.

Kuraya 1. Ön Eleme Turu maçlarında tur atlayan 31 takım ve TFF 2. Lig'den 19 olmak üzere toplam 50 takım katıldı. Karşılaşmalar tek maç eleme usulüne göre 10, 11 ve 12 Ekim tarihlerinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası statüsü gereği mücadeleler seri başı takımların ev sahipliğinde yapılacak. Türkiye Kupası'nda 28'i amatör, 136'sı profesyonel olmak üzere toplam 164 takımın kupanın en büyüğü olabilmek için mücadele vereceğini hatırlatan Volkan Can, "Yıllardır kupaya adını veren Ziraat Bankası'na, bu coşkuyu izleyicilerle buluşturan Turkuvaz Medya Grubu'na ve TFF'ye çok teşekkür ederim. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN