Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica galibiyete kilitlendi!

Trabzonspor bugün sahasında oynayacağı Pendikspor maçında 3 puana kilitlendi. Hafta içerisinde hiçbir antrenmanı basına açmayan Bjelica’nın, kadroda köklü değişim yapıp yapmayacağı ise belirsiz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2023 Güncelleme 30 Eylül 2023, 07:00
Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica galibiyete kilitlendi!

İÇİNDEKİLER

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında bugün Trabzonspor, İstanbul ekibi Pendikspor'u konuk edecek.

Bu sezon geride kalan süre içerisinde 3 galibiyet, 3 beraberlik alarak beklentilerin uzağında kalan Trabzonspor, Pendikspor maçında elde etmek istediği zafer ile hem bu kötü gidişatı sonlandırmak hem de taraftarlarına moral vermek istiyor. Trabzonspor'da bu karşılaşma öncesinde Fernandez ve Hüseyin Türkmen sakatlıkları nedeniyle, Nicolas Pepe ise hazır olmadığı için forma giyemeyecek.

Sakatlığı geçen Larsen ise maçta oynayabilecek. Geçtiğimiz hafta Hatayspor deplasmanında alınan şok mağlubiyet sonrası teknik direktör Bjelica'nın kadroda köklü bir değişim yapıp yapmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Bu nedenle maç öncesi gözlerin çevrildiği Hırvat teknik adamın bu kez 2 haftadır yedek beklettiği Trezeguet'yi ilk 11'de görevlendirmesi beklenirken, orta sahada ise Bardhi, Bakasetas ve Abdülkadir Ömür üçlüsünden en az biri veya daha fazlasının kulübeye çekilme ihtimali yüksek. Bjelica'nın ayrıca savunma kurgusunda da değişim yapabileceği öğrenildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica deplasmanda oynanan son Hatayspor maçı sonrasında çokça eleştirilmişti. Hırvat teknik adam, Pendik maçını bir çıkış karşılaşması olarak görüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN