İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe futboluyla keyif veriyor! Kanarya 6 haftadır zirveyi bırakmıyor

Yoluna kayıpsız devam eden Kanarya, Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı savunma ve hücum aksiyonlarında üstünlük kurmuş durumda. Gol beklentisi istatistiğine bakıldığında ise Fenerbahçe 13.6 ile zirvede. G.Saray ilk 6 haftada 11.1 gol beklentisi istatistiği ile mücadele ederken bu rakam Beşiktaş adına sadece 9.8. Fenerbahçe, ilk haftalardaki iştahlı futboluyla da dikkat çekiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2023 Güncelleme 30 Eylül 2023, 07:00
İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe futboluyla keyif veriyor! Kanarya 6 haftadır  zirveyi bırakmıyor

İÇİNDEKİLER

Uzun süren şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, ilk 6 haftada ortaya koyduğu futbolla ezeli rakiplerine önemli bir mesaj verdi. Sarı-Lacivertliler, yoluna kayıpsız devam ederken ezeli rakipleri Galatasaray'a 2, Beşiktaş ise 8 puan fark atmış durumda.

Fenerbahçe, ilk 6 haftadaki istatistiklere bakıldığında tüm kulvarlarda rakiplerinin önünde... 2.2 gol ortalaması tutturan Fenerbahçe, 2 gol ortalaması yakalayan Galatasaray ve 1.3 gol ortalamalı Beşiktaş'ın önünde yer alıyor.

SAVUNMASI DA ÇOK SAĞLAM
Gol beklentisi istatistiğine bakıldığında ise Fenerbahçe 13.6 ile zirvede. G.Saray ilk 6 haftada 11.1 gol beklentisi istatistiği ile mücadele ederken bu rakam Beşiktaş adına sadece 9.8. Fenerbahçe, ilk haftalardaki iştahlı futboluyla da dikkat çekiyor. Sarı-Lacivertliler, 22 net gol pozisyonuna girerken, Galatasaray 15, Beşiktaş ise 14'te kaldı.

Fener savunmasıyla da rakiplerinin önünde. Kanarya'nın rakipleriyle oynadığı maçlarda kalesindeki gol beklentisi 3.2... Galatasaray'da bu rakam 3.9, Beşiktaş'ta ise 5.5. Fenerbahçe hem puan olarak hem de oyun olarak geride kalan 6 haftada zirveyi bırakmıyor.

ŞAMPİYONLUĞUN FAVORİSİ FENERBAHÇE
Süper Lig'de 6'da 6 yapan Sarı- Lacivertliler, 2.05 oranla şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterildi. Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi. Süper Lig'e 6'da 6 yaparak başlayan Fenerbahçe şampiyonluğun favorisi olarak gösterildi.

Sarı-Lacivertliler'e verilen oran 2.40'tan 2.05'e düştü. G.Saray'ın 2.25, Beşiktaş'ın oranı 8.00, Trabzonspor'un oranı ise 20 olarak belirlendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN