Galatasaray'ın zirve yolundaki planı ortaya çıktı! Okan Buruk'tan sezon değerlendirmesi: Kasım ayında yüzde yüz hazır olacak şekilde yaptık

Yönetim ile değerlendirme yapan Okan Buruk’un geçen sezonki 14 maçlık serinin ekim sonunda başladığına dikkat çektiği ve “Yine planlarımızı kasım ayında yüzde yüz hazır olacak şekilde yaptık” dediği öğrenildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2023 Güncelleme 30 Eylül 2023, 08:36
Galatasaray’ın zirve yolundaki planı ortaya çıktı! Okan Buruk’tan sezon değerlendirmesi: Kasım ayında yüzde yüz hazır olacak şekilde yaptık

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona, iddialı şekilde giren, hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans sergilemek isteyen Galatasaray'ı çalıştıran Okan Buruk'un, yönetim ile son yaptığı toplantıda dikkati çeken ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

KASIM AYINI İŞARET ETTİ
Cimbom'a geçen sezon 23. şampiyonluğunu yaşatan Buruk'un, "Bizim teknik ve fizik olarak en hazır hale geleceğimiz dönemin kasım ayı olduğunu söyleyebiliriz. O dönemde yüzde yüz hazır olacağız.

Milli araya kadar olan tüm maçları kazanmak istiyoruz. Sonraki dönemde de ligin zirvesine yerleşmeliyiz. Gerekli çalışmaları yapıyoruz. Yolun sonu da şampiyonluk olsun istiyoruz" dediği öğrenildi. Buruk ve öğrencileri geçen sezon da ekim ayının sonunda seri başlatmış ve sezon sonunda ipi göğüsleyen takım olmuştu.

FİKSTÜRDE ZORLU MAÇLAR VAR
Eylül ayını bugünkü Ankaragücü maçıyla tamamlayacak olan Cimbom, 3 Ekim'de Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile karşılaşacak. 7 Ekim'de Antalyaspor'a konuk olacak Aslan, 21 Ekim'de de sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

24 Ekim'de Bayern Münih ile İstanbul'da karşılaşacak Sarı-Kırmızılılar, Çaykur Rizespor ile 28 Ekim'de dış sahada yapacağı maçla ayı noktalayacak. Galatasaray, kasım ayına kadarki dönemi maksimum puan ve en az hasarla atlatmayı planlıyor.



SEYRANTEPE'DE ZORLU RANDEVU
Üst üste 5 maç kazanan Galatasaray, Trend- Y yol Süper Lig'in 7. haftasında bugün Ankaragücü'nü konuk edecek. Ligde son 6 maçından 5 galibiyet çıkaran Cimbom, Ankaragücü'nü yenerek liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Okan Buruk yönetiminde sezona iyi bir giriş yapan Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 7. hafta maçında bugün sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak. RAMS Park'ta oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Ligde oynadığı 6 maçın 5'ini kazanan, 1 de beraberlik elde eden Galatasaray, 16 puanla lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar'ın rakibi Ankaragücü ise 6 puan ve averajla 12. sırada yer alıyor.

Galatasaray'da Başakşehir maçında sakatlanan Kazımcan Karataş, Ankaragücü'nde ise Kitsou, Sowe ve Tolga Ciğerci oynayamayacak. Aslan kazanırsa, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturacak.

GÖZLER YİNE ICARDİ'DE
Cimbom'un Ankaragücü ile oynayacağı maçta en büyük kozlarının başında yine Mauro Icardi gelecek. Süper Lig'de son 5 maçta 7 gol atan Arjantinli yıldız, bu sezon oynadığı 11 resmi maçta 10 gole imza attı. Ayrıca Icardi, Süper Lig'de ilk 11'de çıktığı son 13 maçta da ağları havalandırmayı bildi.

UNITED'DA SIKINTILI GÜNLER
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Manchester United'da savunma oyuncusu Lisandro Martines'in sakatlığı nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Ayrıca sol bek Sergio Reguilon da sakatlandı. İngiliz devinde daha önce, kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle kadro dışında kalan Antony'nin ise kadroya döndüğü bildirildi. Manchester United-Galatasaray maçı 3 Ekim Salı günü Old Trafford'da oynanacak.

BERKAN KUTLU PARMAK ISIRTTI
250 bin Euro bedelle Galatasaray'dan İtalyan ekibi Genoa'ya kiralık giden Berkan Kutlu, takımının Roma'yı 4-1 yendiği maçta performansıyla göz doldurdu. 26 yaşındaki orta saha, girdiği 9 ikili mücadelenin 7'sini kazandı, 4 top çaldı, 2 atak engelledi. Ayrıca Kutlu, 2 kilit pas yaptı ve yüzde 92 pas başarısı sağlayarak beğeni topladı. Genoa, Berkan Kutlu'yu 5 milyon Euro karşılığında satın alma hakkına sahip.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN