Galatasaray Ankaragücü'nü geriden gelip yendi!

Süper Lig'de heyecan 7. hafta maçlarıyla devam ediyor. Şampiyonluk adaylarından Galatasaray sahasında Ankaragücü'nü geriden gelip yendi. İşte zorlu maçta yaşananlar...

Giriş Tarihi 30 Eylül 2023, 17:49 Güncelleme 30 Eylül 2023, 21:01
Galatasaray Ankaragücü’nü geriden gelip yendi!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 7. hafta heyecanı devam ediyor. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray sahasında Ankaragücü'nü konuk etti. Aslan, 1-0 geriye düştüğü maçı Zaha'nın ve Hayrullah'ın kendi kalesine attığı golle çevirmeyi başardı. Mücadelede Ankaragücü'nün golü Cephas'tan geldi.



ZİRVE ASLAN'IN
Ankaragücü'nü mağlup eden Galatasaray puanını 19'a yükseltti. Aslan bu sonucun ardından 18 puanlı Fenerbahçe'yi geçerek zirveye çıktı. Sarı lacivertlilerin bir maç eksiği bulunuyor.



SERİ SÜRDÜ
Süper Lig'in 7. haftasında 6. galibiyetini alan sarı kırmızılılar, bu maçları üst üste kazandı. Galatasaray ilk hafta maçında Kayserispor ile berabere kalmasının ardından puan kaybı yaşamadı.



ZAHA SİFTAH YAPTI
Maçta Galatasaray'ın beraberlik golü Zaha'dan geldi. Ceza sahasının solundan dribling ile kaleye yaklaşan yıldız futbolcu , harika bir vuruşla kaleci Bahadır'ı çaresiz bıraktı.



GOL VAR'DAN GELDİ
Galatasaray'ın bulduğu 2. golde topun çizgiyi geçip geçmediği anlaşılamadı. Uzun süren bekleyişin ardından VAR uyarısıyla gol kararı geldi.

Galatasaray'da gol anonsu, pozisyonu yaratan Sacha Boey ismiyle yapıldı.



İLK KEZ GERİ DÜŞTÜ
Ankaragücü karşısında geri düşen Galatasaray, bu sezon ligde bir ilki yaşadı. Sarı kırmızılılar maçı çevirmesini ise başardı.



TRİBÜNLER DOLDU
Galatasaray taraftarı Ankaragücü maçına yoğun ilgi gösterdi. Sarı kırmızılılardan yapılan bilgilendirmeye göre tribünde 41.513 taraftar yer aldı.



SIRADAKİ RAKİP MANCHESTER UNİTED
Süper Lig'de üst üste 6. maçını kazanan Galatasaray gözünü Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Sarı kırmızılılar salı akşamı İngiltere'de Manchester United'ın konuğu olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN