Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski'ye Liverpool'un Alman teknik patronu Klopp kancayı taktı!

Premier Lig devi Liverpool’un menajeri Jürgen Klopp’un Sebastian Szymanski’yi uzun bir süredir takip ettiği, İngiliz devinin Fenerbahçe’nin kapısını ocak ayında bile çalabileceği iddia edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2023 Güncelleme 30 Eylül 2023, 07:00
Fenerbahçe’nin yıldızı Sebastian Szymanski’ye Liverpool’un Alman teknik patronu Klopp kancayı taktı!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de harika bir sezon geçiren Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski ile İngiliz devi Liverpool'un çok yakından ilgilendiği iddia edildi. Gelen bilgilere göre; Liverpool'un Alman teknik patronu Klopp, uzun süredir Szymanski'yi takip ediyor.

Szymanski'nin bu performansını sürdürmesi durumunda İngiliz devinin Polonyalı yıldız için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı belirtiliyor. Bu arada Polonya basını, Szymanski'yi Başakşehir maçı sonrasında manşetlere taşıdı. Genç yıldız için, "Türkiye'de cennette. Durmaya hiç niyeti yok" ifadeleri kullanıldı. FAKT Sport, "Szymanski'nin durmaya niyeti yok.

Skor tabelasına adını yazdırmak için sadece 20 dakikaya ihtiyacı vardı. 24 yaşındaki oyuncu Fenerbahçe Stadı'nda toplanan taraftarlara harika bir gösteri sundu" yorumunda bulundu.

Sport PL ise ''Szymanski 20. dakikada sahne aldı. Kaleci için kurtarılamaz bir şuttu. Szymanski'nin golünün ardından Fenerbahçe stadındaki taraftarlar sevinçten çılgına döndü. 80. dakikada bu kez Batshuayi'nin pasıyla golü bulan Szymanski, duble yaparak bu maçı tamamladı" denildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN