Beşiktaşta OHAL! Başkan Ahmet Nur Çebi ile Şenol Güneş arasında özel toplantı

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş ile özel bir toplantı yaptı. Güneş ise takım kaptanları ile birebir görüştü. Tecrübeli hoca ile Başkan kötü gidişin nedenlerini araştırıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2023 Güncelleme 30 Eylül 2023, 07:00
Beşiktaşta OHAL! Başkan Ahmet Nur Çebi ile Şenol Güneş arasında özel toplantı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta kötü gidişat sonrası OHAL ilan edilmiş durumda...

Son olarak Süper Lig'de Adana Demirspor'a 4-2 kaybeden Kara Kartal'da Başkan Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Şenol Güneş kötü gidişatın nedenlerini araştırmaya ve çözüm aramaya başladı.

İlk olarak Siyah-Beyazlılar'ın Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş ile Ümraniye'de bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda Çebi'nin Güneş'ten takımın son durumuyla bilgi aldığı ve güven mesajı verdiği belirtildi. Bu görüşme sonrasında Şenol Güneş, takım kaptanları Mert Günok, Cenk Tosun ve Necip Uysal ile de birebir görüşme gerçekleştirdi.

Son haftalardaki sorunların masaya yatırıldığı toplantı sonrası oyuncuların hocalarına başarı sözü verdikleri öğrenildi. Bu arada Başkan Çebi'nin bugün de Ümraniye'ye geleceği ve takıma destek vereceği belirtildi.

Kartal'ın 1 numarasının, Konya deplasmanına da takımla birlikte gitmesi bekleniyor. Bu sezon ilk 6 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Beşiktaş, zirvenin 8 puan gerisine düştü. Bu süreçte rakip fileleri 8 kez havalandıran Siyah-Beyazlılar, kalesinde ise 9 gol gördü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN