Teknik Direktör Fuat Çapa Fırtına'nın yeni golcüsü Paul Onuachu'yu analiz etti: 20 gol atacağını düşünüyorum

Türkiye’de birçok takımda görev yapan teknik direktör Fuat Çapa, Trabzonspor’da kiralık oynayan Paul Onuachu için, “Muhteşem istatistiklere imza atabilecek etkileyici bir santrfor. 20 gol atacağını düşünüyorum” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2023 Güncelleme 29 Eylül 2023, 07:01
Teknik Direktör Fuat Çapa Fırtına’nın yeni golcüsü Paul Onuachu’yu analiz etti: 20 gol atacağını düşünüyorum

İÇİNDEKİLER

Fırtına'nın İngiliz ekibi Southampton'dan 1.5 milyon Euro bedelle kiraladığı Paul Onuachu, Türkiye'deki kariyerine etkili bir başlangıç yaptı. Teknik direktör Fuat Çapa, 2.01'lük golcüyle ilgili değerlendirmeler yaparken, Nijeryalı forvetten övgü dolu sözlerle bahsetti.

TÜRKİYE'YE ÇOK UYGUN
Het Nieuwsblad'a konuşan deneyimli teknik adam, "Onuachu, muhteşem istatistiklere imza atabilecek çok etkileyici bir santrfor. Türkiye Ligi için çok uygun. Henüz fit değil ve 90 dakikayı kaldıramaz.

2 hafta da 11'de başladı ama ikisinde de sonradan oyundan çıktı. Biraz yavaş kalabiliyor ama ikili mücadelelerdeki fiziksel gücü bence çok daha önemli" dedi.

ONUACHU 20 GOL ATAR
Belçika Ligi'ni uzun yıllardır yakından takip eden Çapa, daha önce Genk'te de oynayan Onuachu'nun kaç gol atacağı sorusuna da yanıt verdi. Çapa, "Kaliteli bir oyuncu. Ama size 50 gol atar diyemem.

Ben Paul Onuachu'nun 20 gol atacağını düşünüyorum" diye konuştu. Bu sezon 2 maçta 115 dakika süre alan Onuachu, Beşiktaş maçında 1 gol üretti. Yıldız golcü, takımının 3-2 kaybettiği Hatayspor maçında ise 1 gol, 1 asistle dikkatleri üstüne çekmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN