Galatasaray'da Victor Nelsson'u ikna turları! Davinson Sanchez transferi sonrası tavrı değişti

24 yaşındaki oyuncu, maaşının 2 milyon Euro’nun üzerine yükseltilmesini istiyor. Yönetime şimdilik zorluk çıkartıyor. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray bu sezon lig ve Avrupa'da 13 maçta 10 galibiyet alırken 3 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2023 Güncelleme 29 Eylül 2023, 07:05
Galatasaray’da Victor Nelsson’u ikna turları! Davinson Sanchez transferi sonrası tavrı değişti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Victor Nelsson'u ikna turları...

Sarı-Kırmızılılar, Danimarkalı stoper ile yaptığı yeni sözleşme görüşmelerinde henüz bir sonuca varamadı. 24 yaşındaki yıldız oyuncunun Galatasaray Yönetimi'ne zorluk çıkardığı öğrenildi.

Nelsson'un yönetime zorluk çıkarmasının nedenlerinden biri de Davinson Sanchez transferi. Aslan, transfer sezonunun son günlerinde Tottenham'dan Davinson Sanchez'i kadrosuna kattı. Yıldız oyuncuya ise 3.2 milyon Euro maaş vereceğini açıkladı.

Kolombiyalı oyuncunun maaşından etkilenen Nelsson'un Galatasaray'dan 2 milyon Euro'nun üzerinde maaş beklentisi olduğu ortaya çıktı.

BİR KEZ DAHA GÖRÜŞECEKLER
Görüşmeler şu an için tıkanmış durumda. Ancak iki tarafın önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği belirtildi. Danimarkalı oyuncunun 2026 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunuyor.

Nelsson, kız arkadaşının doğum yapması nedeniyle Rams Başakşehir maçında forma giyememişti. Son oynanan İstanbulspor maçında ise 6 dakika görev aldı.

7 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLDİ
Danimarkalı stoper Victor Nelsson, 2021 yılında Kopenhag'dan 7 milyon Euro'ya transfer edilmişti. Nelsson'un transfermarkt değeri ise 19 milyon Euro olarak gözüyor.

13 MAÇTA 10 GALİBİYET
Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray bu sezon lig ve Avrupa'da 13 maçta 10 galibiyet alırken 3 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN