Fenerbahçe'yi tutabilene aşk olsun! Kanarya erteleme maçını kazanıp liderlik koltuğunu geri aldı

Başakşehir’i ağırlayan Kanarya, 20 dakikada Djiku, Duarte (k.k) ve Szymanski ile 3-0 yaptı. Gecenin kahramanı Szymanski, 80’de skoru ilan etti: 4-0. Fenerbah.e, Süper Lig ve Avrupa'da çıktığı 13 maçın tamamını kazanarak sezona muhteşem bir başlangıç yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2023 Güncelleme 29 Eylül 2023, 07:01
Fenerbahçe’yi tutabilene aşk olsun! Kanarya erteleme maçını kazanıp liderlik koltuğunu geri aldı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'yi tutabilene aşk olsun... Sarı-Lacivertliler, Başakşehir'i 20 dakikada çözerek 3 puana uzandı ve liderlik koltuğunu Galatasaray'dan geri aldı. Maça fırtına gibi giren Sarı Kanarya, 5. dakikada öne geçti.

Szymanski'nin kullandığı kornerde Piatek'in uzaklaştırmak istediği topa vuran Djiku'nun şutu Karzev'e çarpıp ağlara gitti: 1-0. 10'da soldan Tadic'in ortasına Dzeko'dan önce Leo Duarte ters vuruşla kendi filelerini sarstı: 2-0. 20'de Cemali Sertel'in hatalı pasında topu alan Szymanski, sol ayağıyla nefis bir gol attı: 3-0. 32'de Tadic gole yaklaştı.

POLONYALI DAMGA VURDU
52'de kaleciyle karşı karşıya kalan Dzeko topu yandan auta gönderdi. 55'te ceza sahası içinde topla buluşan Szymanski'nin şutu kaleci Volkan'da kaldı. 60'ta Duarte'nin kafa vuruşu dışarı çıktı.

62'de İrfan Can'ın pasında topla buluşan Tadic topu üstten auta yolladı. 66'da şutu savunmadan dönen Polonyalı yıldız Szymanski, 80'de sonucu ilan etti: 4-0.

LİGDE EN FARKLI GALİBİYETİ ALDI
Sarı-Lacivertliler, Başakşehir'i 4-0 mağlup ederken rekor kırdı.

Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde 31 kez karşılaştığı rakibine karşı farklı galibiyetini almayı başardı. Kanarya'nın daha önce ligde 4-1'lik iki galibiyeti ve Türkiye Kupası'nda 5-0'lık zaferi de var.



RAKİP DAYANMIYOR!
Sarı- Lacivertliler, bu sezon çıktığı 13 maçın hepsini kazanmayı başardı. Fenerbahçe ligde G.Antep, Samsun, Ankaragücü, Antalya, Alanya ve Başakşehir'i devirdi. Avrupa'da ise Twente, Maribor ve Zimbru'yu ikişer, Nordsjaelland'ı ise 1 kez mağlup etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN