Beşiktaş’ta neler oluyor? Aboubakar’ın gülmesi ve Güneş’in Salih ile yaşadığı sorun gündeme oturdu

Beşiktaş’ta farklı yenilgi sonrası kötü futbol kadar Aboubakar’ın gülmesi ve Güneş’in Salih ile yaşadığı sorun gündeme oturdu. Bir iddiaya göre ise yerli ve yabancılar arasındaki maaş farkı Ümraniye’de kriz yaratıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2023 Güncelleme 29 Eylül 2023, 07:01
Beşiktaş’ta neler oluyor? Aboubakar’ın gülmesi ve Güneş’in Salih ile yaşadığı sorun gündeme oturdu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş önceki gün Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'a 4-2 mağlup olmuş, maç boyuncu ortaya konan kötü futbolun yanı sıra Aboubakar'ın farklı yenilgiden sonra gülmesi, Şenol Güneş'in Salih Uçan ile yaşadığı olay çok konuşulmuştu.

Bir iddiaya göre ise Beşiktaş'ın oyunundaki sıkıntının yerli ve yabancı futbolcular arasında yaşanan maaş farkı olduğu ve sahaya yansıyan bu durumun takımda kriz yarattığı ifade edildi.

Siyah-Beyazlı takımda alınan farklı yenilgiler ve oyuncuların isteksiz tavırları dikkat çekerken teknik direktör Şenol Güneş ve Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetimin bu duruma nasıl bir çözüm bulacağı ise marak konusu. Siyah-Beyazlı taraftarlar da alınan sonuçlara yoğun tepki göstermiş ve yönetemi istifaya çağırmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN