Galatasaray'ın iki yıldızı attığı goller ve asistlerle Avrupa'nın zirvesinde! Icardi ve Kerem Aktürkoğlu bu sezon 22 gole katkı verdi

Icardi, 25 golle 2023 yılının en fazla gol atan ismi konumunda. Kerem ise 17 asistle yine Avrupa’nın en tepesinde. Galatasaray'ın iki yıldızı performanslarıyla takımlarını hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da başarıdan başarıya koşturuyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2023 Güncelleme 28 Eylül 2023, 07:00
Galatasaray’ın iki yıldızı attığı goller ve asistlerle Avrupa’nın zirvesinde! Icardi ve Kerem Aktürkoğlu bu sezon 22 gole katkı verdi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, skorer performansına İstanbulspor karşısında da devam etti.

İstanbulspor ile oynanan maçta Galatasaray'ın tek golünü atan Arjantinli futbolcu, Süper Lig'de forma giydiği son 5 maçta 7 kez ağları havalandırdı. Icardi, bu sezon forma giydiği 11 resmi maçta 10 kez topu filelere gönderdi.

Arjantinli oyuncu, Avrupa liglerinde 2023 yılında en fazla gol atan oyuncu konumunda. Icardi, 24 maçta 25 gol atarak zirvenin hakimi oldu. Sarı-Kırmızılılar'ın bir başka yıldızı Kerem Aktürkoğlu da bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri çekiyor.

Milli futbolcu, bu sezon 13 maçta 4 gol atarken 7 de asiste imza attı. 24 yaşındaki yıldız oyuncu, 2023 yılında 25 maçta yaptığı 17 asistle Avrupa'nın zirvesinde yer alıyor.

Avrupa'da bu yıl en çok asisti yapan isim olarak dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu'nu 12 asistle Liverpool'un yıldızı Salah takip ediyor.

Galatasaray'ın iki yıldızı performanslarıyla takımlarını hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da başarıdan başarıya koşturuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN