Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko davranışlarıyla gençlere örnek oluyor!

Fenerbahçe’nin kaptanı Edin Dzeko’nun profesyonelliği alkış topluyor... Dzeko’nun idmanlara en erken gelip en son çıktığı, takımı kaynaştırmak için yemekler düzenlediği ve fırsat buldukça altyapı maçlarını takip edip genç futbolcularla ilgilendiği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2023 Güncelleme 28 Eylül 2023, 09:02
Fenerbahçe’nin yıldızı Edin Dzeko davranışlarıyla gençlere örnek oluyor!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Boşnak yıldızı Edin Dzeko saha içinde olduğu gibi saha dışında da profosyenelliği ile dikkat çekiyor.

37 yaşındaki futbolcunun idmanlara en erken gelip en son çıktığı ve idman sonrası da ek çalışmalar yaptığı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli kaptanın özellikle takımdaki yabancı futbolcuların takıma çabuk adapte olması ve Türk oyuncularla kaynaşması için de takım yemekleri organize ettiği ifade ediliyor.

Yıldız futbolcunun takımdaki genç isimlerle de yakından ilgilendiği, fırsat buldukça altyapı takımlarının maçlarını takip ettiği öğrenildi.

Dzeko'nun bu davranışlarından dolayı teknik direktör İsmail Kartal'ın da çok mutlu olduğu ve genç oyuncuları Boşnak yıldızı örnek almaları konusunda uyardığı ifade ediliyor. Dzeko, Sarı-Lacivertli formasıyla çıktığı 9 maçta 6 gol, 6 asiste imza attı.

Kayınpederi vefat ettiği için izin alarak Bosna Hersek'e giden Dzeko, dün İstanbul'a döndü. Bugün 11'de yer alması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN