Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den önemli açıklamalar: 'Yönetim istifa' tezahüratına yanıt verdi

Ahmet Nur Çebi,"Her cuma günü öğleden sonra arkadaşları burada bekliyorum. Her Beşiktaşlı gelip neden ıslıkladığını, istifa diye bağırdığını gelip bana anlatabilirler diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2023 Güncelleme 27 Eylül 2023, 07:01
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den önemli açıklamalar: ’Yönetim istifa’ tezahüratına yanıt verdi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Token'ın tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

Çebi, Kayseri maçında yapılan yönetim istifa tezahüratı ile ilgili "Neden istifa diye bağırılıyor ben de bilemiyorum. Çağrıda bulunayım buradan, bana da anlatsınlar. Ne istediklerini gerçekten bilmiyorum. Her cuma günü öğleden sonra arkadaşları burada bekliyorum. Her Beşiktaşlı gelip neden ıslıkladığını, istifa diye bağırdığını gelip bana anlatabilirler."dedi. Çebi, kulübün ekonomisi ile ilgili de, "Herkes rahat olsun. Beşiktaş'ın bir kuruşunu bile boşa harcamadım. Vicdanım çok rahat. Kafamı yastığa çok rahat koyuyorum" ifadelerini kullandı.

ONANA ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU
Onana'nın Kayserispor maçında kadroda yer almaması ile ilgili gelen soruya Çebi, "Onana ile konuşmadım. Onana'nın çok iyi bir futbolcu olduğuna inanıyorum. Birçok teklif varken kendisini buraya getirdik. Ben hocanın adaletli olduğuna ve birini oynatmıyorsa o gün onun performansını yeterli bulmadığını biliyorum. Çebi ayrıca Hürser Tekinoktay'ın "Yanlış Onana'yı aldılar" iddasına da "Böyle bir şey söz konusu değil. Beşiktaş'a zarar verecek herkesin karşısında olacağız" şeklinde yanıt verdi.

TARAFTARA GÜVENİYORUM
Parıbu ile yapılan işbirliği hakkında konuşan Ahmet Nur Çebi "Ben Beşiktaş taraftarına güveniyorum onların gereken desteği vereceğine inanıyorum" dedi. İmza töreninde konuşan Paribu CEO'su Yasin Oral da "Beşiktaş Token tüm spor camiası için hayırlı olsun"diye konuştu. Tören esnasında ön satışı duyuralan 500 bin kilitsiz token 3 saniyede, 2.5 milyon kilitli token ise 15 dakikada tükendi. Ön satışlar Cuma gününe kadar sürecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN