Galatasaray'da İstanbulspor mesaisi başladı! Maç bugün saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşecek

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında İstanbulspor ile Galatasaray, bugün saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşacak. İşte sizler için derlediğimiz 26 Eylül TAKVİM gazetesi spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2023 Güncelleme 26 Eylül 2023, 07:01
Galatasaray’da İstanbulspor mesaisi başladı! Maç bugün saat 20.00’de Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşecek

İÇİNDEKİLER

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında İstanbulspor ile Galatasaray, bugün saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşacak. Galatasaray, İstanbulspor ile oynayacağı erteleme maçında Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'den yararlanamayacak.

İki futbolcu maç tarihinden sonra transfer edildiği için TFF Futbol Müsabaka Talimatı gereği kadroya yazılamayacak. Başakşehir karşılaşmasında sakatlık yaşayan ve tedavisine başlanan Kazımcan Karataş da İstanbulspor ile oynanacak mücadelede yer alamayacak.



MORUTAN'DA BONUS KRİZİ
Rumen basınından Emanuel Roşu'nun haberine göre; FCSB, Olimpiu Morutan'ın transfer anlaşmasında Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kalması durumunda 1 milyon Euro daha bonus olduğunu öne sürdü. Galatasaray tarafından bu paranın ödenmediğini belirten FCSB, soluğu FIFA'da aldı. Galatasaray cephesi ise Morutan'ın Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kalınmadan önce başka bir takıma satıldığını ve bu bedelin ödenemeyeceğini savundu.

LETONYA MAÇI KONYA'YA ALINDI
A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda 15 Ekim Pazar günü Letonya ile karşılaşacağı müsabaka, Konya'ya alındı. Konya BŞB. Stadı'ndaki maç, saat 21.45'te başlayacak.

TEKKE İLE YOLLAR AYRILDI
İstanbulspor'da G.Saray maçı öncesi teknik direktör Fatih Tekke ile yolların ayrıldığı açıklandı. Tekke yönetiminde Sarı- Siyahlılar, bu sezon 4 maçta 2 beraberlik, 2 yenilgi alarak 2 puan topladı.

KLUİVERT BARCA İLE İMZALADI
Türkiye'de Adana Demirspor'u çalıştıran Patrick Kluivert'ın oğlu Shane Kluivert, Katalan ekibi Barcelona ile profesyonel sözleşme imzaladı. 2026'ya kadar kontrat yapılan 16 yaşındaki Kluivert, sol açıkta oynuyor.


DEPLASMANDA KALEYİ KAPATTI
Fenerbahçe bu sezon deplasmanda oynadığı 6 resmi maçta da gol yememeyi başardı. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sırasıyla Zimbru, Maribor ve Twente deplasmanlarında gol yemeyen Fenerbahçe, Süper Lig'de yine sırasıyla Samsunspor, Ankaragücü ve Alanyaspor deplasmanlarında kalesini gole kapadı. Sarı Lacivertliler özellikle dış saha maçlarında farklı bir taktik anlayışla mücadele ediyor.

LİVAKOVİC MİLLİ TAKIMDA
Hırvatistan Milli Takım Teknik Direktörü Zlatko Dalic, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda Türkiye ve Galler ile oynayacakları karşılaşmaların aday kadrosunu açıkladı. Hırvatistan kadrosunda Fenerbahçe'nin kalecisi Dominik Livakovic'in yanı sıra Beşiktaş'ın eski stoperi Domadoj Vida da yer aldı.



GEDSON MÜJDESİ
Club Brugge maçında omuzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle Kayserispor maçında riske edilmeyen Gedson Fernandes, dünkü idmanda yer aldı. Portekizli yıldızın yarın oynanacak Adana Demirspor maçının kadrosunda da bulunması bekleniyor.



A. DEMİR'DE KALECİ KRİZİ
Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında yarın Beşiktaş'ı konuk edecek Adana Demirspor'da kaleci sıkıntısı yaşanıyor... Akdeniz ekibinde kaleci Ertaç Özbir, gördüğü kırmızı kartla ceza duruma düşmüş, Goran Karacic ise TFF'ye bilidirilen listede yer almamıştı. Yeni transfer Mahammadaliyev de statü gereği forma giyemeyecek. Yarınki maçta kaleyi 25 yaşındaki Vedat Karakuş koruyacak.



ALTAY İLE BODRUM 1-1'LERİNİ ÜZMEDİ
Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Altay ile Bodrumspor kozlarını paylaştı. Bodrum 34'te Aldair ile öne geçti ve devreyi de önde bitirdi. Altay ise bu gole 89'da Zeki Yıldırım ile karşılık verdi: 1-1. Alınan bu sonucun ardından Altay 4, Bodrumspor ise 11 puana yükseldi. Altay gelecek hafta Giresun deplasmanına gidecek. Bodrum da evinde Çorum FK ile karşı karşıya gelecek.

SPONSORDAN 230 MİLYON
Beşiktaş, stadyum isim ve reklam hakları için Tüpraş ile 3 yıllığına anlaşıldığını açıkladı. Açıklamada, "2023- 2024 sezonu için anlaşma bedeli, başarı primi dahil toplamda 230.383.150 TL+KDV'dir. 2024- 2025 ve 2025-2026 sezonlarına ilişkin tutarlar 2023-2024 sezonuna ilişkin belirlenen tutarlara Türkiye İstatistik Kurumu'nca yayınlanan TÜFE oranı eklenmesi suretiyle bulunacaktır" ifadeleri yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN