Galatasaray Teknik Direktör Okan Buruk ile başarıdan başarıya koşuyor! 22 resmi maçta 17 kez kazandı

Süper Lig’de son 14 maçta 11 galibiyet alan Sarı-Kırmızılılar, son 18 resmi maçta da yenilgi yüzü görmedi. Son 22 resmi maçta 17 galibiyet elde eden Sarı-Kırmızılılar, 1 kez kaybederken, 4 maçta da rakipleriyle yenişemedi. Galatasaray, bu sezon oynadığı 12 resmi maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2023 Güncelleme 26 Eylül 2023, 07:01
Galatasaray Teknik Direktör Okan Buruk ile başarıdan başarıya koşuyor! 22 resmi maçta 17 kez kazandı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray teknik direktör Okan Buruk yönetiminde doludizgin ilerliyor. Son şampiyon Cimbom, geride bıraktığımız sezondan bu yana ortaya koyduğu performansla parmak ısırtıyor.

Geçen sezondan beri kadrosuna kattığı yıldız isimlerle dikkat çeken Galatasaray, bu sezona da iyi bir başlangıç yaptı.

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçtan galibiyetle ayrılan Aslan, Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında ise evinde Kopenhag ile 2-2 berabere kaldı.

Galatasaray, Süper Lig'de 5 maçta 11 gol atarken, kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, son dönemde elde ettiği sonuçlarla dikkat çekiyor.

Aslan, Süper Lig'de son 14 maçta 11 galibiyet alırken, sadece 1 yenilgi aldı. 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı. 18 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, adeta yenilmez bir armadaya dönüştü.

Son 22 resmi maçta 17 galibiyet elde eden Sarı-Kırmızılılar, 1 kez kaybederken, 4 maçta da rakipleriyle yenişemedi. Galatasaray, bu sezon oynadığı 12 resmi maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

PETROL OFİSİ DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Petrol Ofisi, yeni kadın sporcuların yetişebileceği bir alan yaratmak amacıyla Galatasaray Kadın Futbol Takımı'na desteklerini 2023-2024 sezonunda da sürdüreceğini duyurdu.

Petrol Ofisi Grubu'nun isim ve forma göğüs sponsorluğu anlaşmasıyla Galatasaray Petrol Ofisi ismiyle sahada mücadele edecek.

CİMBOM 14'E 4 ÜSTÜN DURUMDA
Galatasaray'ın, Süper Lig'de deplasman maçlarında da rakiplerine üstünlüğü bulunuyor. Sarı-Kırmızılı lar, İstanbulspor'a konuk olarak çıktığı maçların 14'ünü kazanırken, 5'inde berabere kaldı ve 4'ünü yitirdi.