Filenin Sultanları dünya sıralamasında da zirveye çıkarak bir ilki yaşadı!

Filenin Sultanları için 2023 yılı rüya gibi geçti. İlk kez Avrupa şampiyonu olan Milliler, dünya sıralamasında da zirveye çıkarak bir ilki yaşadı. 2023 yılında hem Milletler Ligi hem Avrupa şampiyonluğu yaşayan Sultanlar, Paris 2024 Olimpiyatları'nda da zirveyi hedefliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2023 Güncelleme 26 Eylül 2023, 07:01
Filenin Sultanları dünya sıralamasında da zirveye çıkarak bir ilki yaşadı!

İÇİNDEKİLER

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da gerçekleştirilen 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'ni ilk kez yenilgisiz lider tamamladı.

Milliler, FIVB Milletler Ligi, CEV Avrupa Şampiyonası ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde arka arkaya 22 maçı kazanarak kırılması zor bir rekora imza attı. Milli takım, İtalyan başantrenör Daniele Santarelli yönetiminde çıktığı 31 maçta 28 galibiyet elde etti.

Türk voleybol tarihinin ilk defa ülkeler sıralamasında birinci sıraya yükselme başarısını gösteren milli takım, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde Japonya'yı yenmesiyle dünya sıralamasında Mayıs 2024'e kadar zirvede yer almayı garantiledi.

2023 yılında hem Milletler Ligi hem Avrupa şampiyonluğu yaşayan Sultanlar, Paris 2024 Olimpiyatları'nda da zirveyi hedefliyor.

BU KEZ BUSİNESS UÇTULAR
Avrupa Şampiyonu olduktan sonra ekonomide uçan Filenin Sultanları bu kez, Business Class'ta yurda döndü. Milli voleybolcu Derya Cebecioğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Ekonomiden kurtarandan Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN