Şenol Güneş isyan bayrağını çekti: Hani deplasmandan gelen Pazartesi oynayacaktı?

Fikstüre tepki gösteren Güneş, “Deplasmandan gelen pazartesi oynuyor denildi. Ama biz pazar 17.00’de oynuyoruz. Ben bu fikstürü anlamıyorum. Bu planlama nasıl yapılıyor?” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2023 Güncelleme 25 Eylül 2023, 07:03
Şenol Güneş isyan bayrağını çekti: Hani deplasmandan gelen Pazartesi oynayacaktı?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, evinde konuk ettiği Kayserispor'u geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, hem karşılaşma öncesi hem de karşılaşma sonrasında Beşiktaş için planlanan maç takvimini eleştirdi.

Güneş, "Federasyonun ve yayıncı kuruluşun programına uymaya çalışıyoruz. 'Deplasmandan gelen pazartesi oynuyor' denildi. Ama biz pazar 17.00'de oynuyoruz. Ülkede oynayan takımlar geç oynuyor, biz erken oynuyoruz. Sebebini sorduğumuzda yayıncı kuruluştan bahsediliyor. Bu planlama nasıl yapılıyor? Sadece bunu öğrenmek istiyorum" dedi.

DEMİRSPOR'A HAZIRLANACAĞIZ...
Güneş, maç sonrasında ise şu açıklamaları yaptı: Sıkıştırılmış bir hafta yaşıyoruz. Saatler de öyle. Değişiklik yapmak zorunda kalıyoruz. Şimdi Adana Demirspor maçına hazırlanacağız. Salı günü gideceğiz. Çarşamba maç oynayıp geri döneceğiz. Orada kalmak istedim ama 3-4 gün orada kalmak gerekiyordu. Program bile zorlanıyor ama çalışacağız."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN