Dolmabahçe’de kritik randevu: Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı!

Beşiktaş, Süper Lig’in 6. haftasında bugün sahasında Kayserispor’u konuk edecek. Trabzonspor yenilgisini unutturmak isteyen Kara Kartal, taraftarı önünde kazanarak ligde yeni bir galibiyet serisi başlatmayı planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2023 Güncelleme 24 Eylül 2023, 06:59
Dolmabahçe’de kritik randevu: Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı!

İÇİNDEKİLER

Trendyol Süper Lig'de son oynadığı maçta Trabzonspor'a deplasmanda 3-0'lık skorla kaybeden Beşiktaş, 6. haftada bugün evinde Mondihome Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Dolmabahçe'de saat 17.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.

Trabzonspor maçında galibiyet serisi sona eren Beşiktaş, taraftarı önündeki maçta Kayserispor'u mağlup ederek yeni bir galibiyet serisinin ilk adımını atmayı planlıyor. Şenol Güneş yönetimindeki Siyah-Beyazlılar'da Kayserispor maçı öncesinde sakat ya da cezalı oyuncu yer almıyor. Konuk ekip Kayserispor'da ise Portekizli futbolcu Cardoso'nun sakatlığı sürüyor. Bu zorlu mücadele öncesinde Beşiktaş'ın 7 puanı, Mondihome Kayserispor'un ise 9 puanı bulunuyor.



SON 6 MAÇI KARTAL KAZANDI
Beşiktaş ile Kayserispor 55. kez karşılaşacak. 54 maçın 33'ünü Beşiktaş, 12'sini Kayseri kazandı. 9 maç berabere bitti. İki takım arasındaki son 6 maçı Kartal kazandı.



ONUR BULUT DOSYASI ÇÖZÜLEMEDİ
Kayserispor ile Beşiktaş arasında anlaşmazlığa sebep olan ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşınan Onur Bulut dosyası karara bağlanamadı. Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, tarafların sözlü beyanının alındığı, dosyadaki incelemenin devamına oybirliği ile karar verildiği duyuruldu. Kararın önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN