Taraftar ayağa kalktı! Trabzonspor ve Brugge maçlarındaki futbol büyük tepki çekti...

Taraftarlar ilerleyen haftalar için endişeli... Savunmada ideal ikilinin bulunamaması, orta alanda Gedson dışında skora katkı yapacak başka bir ismin olmaması ve Aboubakar’ın tek kalması en büyük sıkıntılar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2023 Güncelleme 23 Eylül 2023, 07:01
Taraftar ayağa kalktı! Trabzonspor ve Brugge maçlarındaki futbol büyük tepki çekti...

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta son iki maçta ortaya konan futbol camiayı umutsuzluğa sürükledi... Siyah-Beyazlılar son oynanan lig maçında Trabzonspor'a karşı 3-0 kaybetmişti. Kara Kartal, derbide ilk isabetli şutunu 82. dakikada bulmuş ve hücumda adeta sınıfta kalmıştı.

Trabzonspor yenilgisinin moral bozukluğuyla Club Brugge deplasmanına giden Beşiktaş takım savunmasında büyük sıkıntılar yaşadı.

Rakibine pozisyon üstüne pozisyon verdi. Hücumda yine etkili değildi. Takımdaki kötü gidişat taraftarı da bir hayli tedirgin ediyor. Beşiktaş, oynadığı son iki maçtaki görüntüsüyle SOS veriyor. Siyah-Beyazlılar'da ideal stoper ikilisi bir türlü oturmadı.

Amartey'in formsuzluğu dikkat çekiyor. Yapılan transferler henüz hazır olmadığı için Beşiktaş maçlarda pozisyon üstüne pozisyon veriyor. Orta alanda ise Gedson dışında skora katkı veren bir başka isim yok.

Portekizli oyuncu da formsuz bir günündeyse Beşiktaş pozisyon üretmekte zorlanıyor. Hücum hattında ise herkes Aboubakar'ın ayağına bakıyor. Santrforlardan onun performansına yaklaşan bir isim yok.



ŞENOL GÜNEŞ'TEN ÖZEL TEBRİK
Beşiktaş'ın 35 yaşındaki file bekçisi Mert Günok, Club Brugge deplasmanındaki performansıyla Siyah-Beyazlılar'a 1 puan kazandırdı. Mücadelede 8 net kurtarışla rakip forvetlere ikinci gol izni vermeyen milli kaleci, Konferans Ligi'nin ilk haftasında en yüksek sayıya ulaştı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, gösterdiği performansla takımını ayakta tutan Mert Günok'u maçın ardından soyunma odasında özel olarak tebrik etti. Güneş, takımına 1 puan kazandırdığı için milli kaleciyi karşılaşma sonunda kutladı. Öte yandan Siyah-Beyazlı futbolcular maçın ardından verdiği röportajlarda milli kaleciden övgüyle bahsettiler.

Tecrübeli teknik adam, Club Brugge maçında 8 net kurtarış yapan Mert Günok'u tebrik etti.