Kopenhag maçına damga vuran Fransız yıldız Sacha Boey yeniden gündemde! Yönetim gelen teklifleri değerlendirecek...

Şampiyonlar Ligi performansıyla Avrupa’yı sallayan Sacha Boey’un transferi yeniden gündemde. 5 büyük ligden kulüplerin yetkilileri Fransız yıldızı takip ediyor. Avrupa kulüpleri, Boey için devre arası transfer döneminde resmi bir teklifle Cimbom’un kapısını çalmaya hazırlanıyor. Yönetim gelen teklifleri değerlendirecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2023 Güncelleme 23 Eylül 2023, 07:01
Kopenhag maçına damga vuran Fransız yıldız Sacha Boey yeniden gündemde! Yönetim gelen teklifleri değerlendirecek...

İÇİNDEKİLER

Danimarka ekibi Kopenhag ile Şampiyonlar Ligi'nde oynanan karşılaşmada ortaya koyduğu başarılı performansla taraftarların ve otoritelerin beğenisini kazanan Sacha Boey, yeniden Avrupa ekiplerinin ilgisini çekti.

TEMASLAR BAŞLADI
Sezon başında Arsenal, Newcastle United, Marsilya ve Wolfsburg gibi kulüplerle anılan Fransız sağ bek, Kopenhag maçında hem attığı gol hem de mücadelesiyle yıldızlaştı.

Teknik ekibin ve yönetimin ortak kararıyla takımda kalan Boey için Avrupa'nın 5 büyük liginden çeşitli takımların yeniden devrede olduğu öğrenildi.

Boey'u ve performansını yakından takip eden kulüplerin, devre arasındaki transfer döneminde Galatasaray'a somut ve cazip bir teklif yapabileceği belirtildi.

BURUK'UN VAZGEÇİLMEZİ
Geçen sezonki 23. şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan Boey, 33 maçta 1 gol, 4 asistlik performans ortaya koymuştu. Teknik direktör Okan Buruk'un takım içindeki vazgeçilmezlerinden biri olan Boey, bu sezon 11 maçta 990 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti.

Güncel verilere göre 16 milyon Euro değer biçilen Sacha Boey'un sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihine kadar devam ediyor. 2021'de Fransız ekibi Rennes'den transfer edilen Boey, kariyerine Avrupa'da devam etmeye sıcak bakıyor.

PATLAMAYI ASLAN'DA YAPTI
Kariyerindeki patlamayı Galatasaray formasıyla yaşayan Sacha Boey, toplamda 117 maçta 5 gol 7 asist kaydetti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN