Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i mağlup etti!

Süper Lig'de heyecan 6. hafta maçlarıyla devam ediyor. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray deplasmanda Başakşehir ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar zorlu maçtan 3 puan ile ayrılmayı bildi. İşte maçta yaşananlar...

Giriş Tarihi 23 Eylül 2023, 18:50 Güncelleme 23 Eylül 2023, 22:39
Galatasaray deplasmanda Başakşehir’i mağlup etti!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de heyecan 6. hafta maçlarıyla devam ediyor. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray deplasmanda Başakşehir ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar zorlu maçtan 3 puan ile ayrılmayı bildi.

2-1 sona eren maçta Aslan'a galibiyeti getieren golleri Ziyech ve Icardi kaydetti. Başakşehir'in tek golünü ise Dubois attı.

Bu sonucun ardından puanını 13'e yükselten Galatasaray, maç fazlasıyla Fenerbahçe'den liderliği aldı.



ZIYECH GOLLE TANIŞTI
Galatasaray formasıyla çıktığı ilk Süper Lig maçı olan Samsunspor karşısında asist yapan Hakim Ziyech, Başakşehir karşısında golle tanıştı.

Maça 10 numara pozisyonunda başlayan Faslı yıldız, ceza sahası dışından yaptığı şık vuruşla ağları sarstı.



BAŞAKŞEHİR'DE AŞKIN OLAYIM!
Galatasaray, Başakşehir deplasmanında Icardi'nin penaltı golüyle farkı 2'ye çıkartırken, tribünler gol sevincini 'Aşkın Olayım' ile yaşadı.



ICARDI REKOR KIRDI
Süper Lig'de maça ilk 11 başladığı son 12 maçın hepsinde gol atan Mauro Icardi, Trendyol Süper Lig tarihine geçti. Icardi, Başakşehir filelerini sarstı ve hem 12 maçlık seri yakaladı hem de rekorun yeni sahibi oldu. Bir önceki rekor Trabzonspor formasıyla 11 maçlık seri yakalayan Burak Yılmaz'a aitti.



TETE'DEN BİR ASİST DAHA
Kopenhag maçında bir gol bir asistlik performans gösteren ve maçın adamı seçilen Tete, Başakşehir karşısında da skor katkısı yaptı.

Brezilyalı yıldız, Ziyech'in attığı golde asisti yapan isimdi.



GEÇMİŞ OLSUN KAZIMCAN!
Galatasaray'ın genç futbolcusu Kazımcan, şanssız bir şekilde sakatlanarak oyundan çıktı.

Yürümekte zorlanan Kazımcan'ı takım arkadaşları teselli etti.

BURUK'TAN ROTASYON
Galatasaray Başakşehir karşısına farklı bir 11'le çıktı. Teknik direktör Okan Buruk, kız arkadaşının hamileliği nedeniyle Nelsson'a izin verirken o bölgede Davinson Sanchez'e şans verdi.

Angelino'nun yerine Kazımcan oynarken, Kerem Aktürkoğlu'nun bölgesinde Barış Alper Yılmaz forma giydi.

Formayı kaptıran diğer iki isim Mertens ve Kerem Demirbay'ın yerine ise Oliveira ile Ziyech oynadı.



TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI
Galatasaray taraftarı takımlarını zorlu deplasmanda yalnız bırakmadı. Sarı kırmızılı tribünler maç boyunca tezahüratlarla takımlarına destek oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN