Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal 11'i belirlemekte zorlanıyor!

Takımda çok fazla formda oyuncunun olması sebebiyle Teknik Direktör İsmail Kartal, yarınki Alanya maçının 11’ini kurmakta zorlanıyor. Yine son maçta gol atan Michy Batshuayi de ilk 11'deki yerini Edin Dzeko'ya bırakacak. Fakat tüm bunlara karşın İsmail Kartal takımının form durumundan son derece memnun.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2023 Güncelleme 23 Eylül 2023, 07:01
Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal 11’i belirlemekte zorlanıyor!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de yarın Alanyaspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal 11'i belirlemekte zorlanıyor.

Takımda çok fazla formda oyuncu olmasından dolayı 11'i kurmakta zorlanan başarılı teknik adamın savunmada Becao-Djiku ikilisi ile çıkmayı planladığı, takımın formda oyuncularından Serdar Aziz'i ise yedek bırakacağı öğrenildi.

Bunun yanında Nordsjaelland maçında iyi oynayan Ryan Kent ile ilk golün sahibi Crespo'nun da maça yedek kulübesinde başlayacağı ifade ediliyor. Yine son maçta gol atan Michy Batshuayi de ilk 11'deki yerini Edin Dzeko'ya bırakacak. Fakat tüm bunlara karşın İsmail Kartal takımının form durumundan son derece memnun.

PERES&LINCOLN LİSTE DIŞI
Kadrosunda 16 yabancı bulunan Fenerbahçe'de Luan Peres ve Lincoln Henrique TFF'ye bildirilen listede yer almadı. İki futbolcu da Süper Lig'de devre arasına kadar forma giyemeyecek.

Sarı-Lacivertliler'de listeye yazılan isimler Livakovic, Djiku, Becao, Osayi, Fred, Oosterwolde, Tadic, Dzeko, King, Batshuayi, Crespo, Zajc, Kent ve Szymanski oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN