Batshuayi oyundan alınmasına tepki göstermişti! Belçikalı yıldız Kartal'dan özür diledi ama yaşananlar can sıkıyor

Nordsjaelland maçında oyundan çıkarken ve sonrasında sert tepki veren Batshuayi daha önce de benzer tavırlar sergilemiş ve takımdan ayrılmak istemişti. Yönetim ve Kartal bu tür olayların bir daha yaşanmaması için formül arıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2023 Güncelleme 23 Eylül 2023, 07:07
Batshuayi oyundan alınmasına tepki göstermişti! Belçikalı yıldız Kartal’dan özür diledi ama yaşananlar can sıkıyor

İÇİNDEKİLER

Sezona 11 maçın tamamını kazanarak başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Michy Batshuayi ile Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bir toplantı gerçekleştirdi.

Batshuayi, Fenerbahçe-Nordsjaelland maçının 69. dakikasında teknik direktör İsmail Kartal tarafından oyundan alınmış, Belçikalı futbolcu da bu duruma tepki göstermişti. Mutsuz bir şekilde kenara doğru gelen futbolcu, takım arkadaşlarına başarılar dilemeden yedek kulübesine geçmişti. Batshuayi yedek kulübesinde de tepkili tavırlarına devam etmişti.

Batshuayi'ye oyundan çıkarken üzüntü yaşamasının normal olduğunu anlatan İsmail Kartal, "Oyundan çıkarken üzüntü yaşaman normal. Takım olarak bir bütünüz ve herkesin dayanışma içerisinde olması gerekiyor." dedi.

Daha sonra söz alan Batshuayi, hocasından özür dilerken, rekabetçi bir oyuncu olduğunu bundan dolayı oyuna devam etmek istediğini dile getirdi.

Ancak bu durum Belçikalı yıldızın ilk tepkisi değil. Batshuayi daha önce de oyuna geç alınmasına tepki göstererek İstanbul'daki Zimbru maçı sonrası direkt soyunma odasına gitmişti. Transferin son günlerinden de takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirmişti.

DAHA ÇOK OYNAMAK İSTİYOR
Batshuayı takımda daha fazla süre almak istiyor. Bu yüzden oyundan alındığında fazlasıyla alınganlık gösteriyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN