Trabzonspor'da Mehmet Can Aydın: Buraya savaşmaya geldim

Mehmet Aydın, “Trabzonspor’a savaşmaya geldim. Performansımı daha da artırarak milli takımda görev almak istiyorum” dedi. İşte sizler için derlediğimiz 22 Eylül TAKVİM gazetesi spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2023 Güncelleme 22 Eylül 2023, 06:59
Trabzonspor’da Mehmet Can Aydın: Buraya savaşmaya geldim

İÇİNDEKİLER

Trabzon'un sezon başında Schalke'den satın alma opsiyonlu olarak kiraladığı sağ bek oyuncusu Mehmet Can Aydın, Trabzonspor'a savaşmaya geldiğini ve milli takımda oynamak istediğini söyledi. Teknik direktör Nenad Bjelica ile ilgili düşüncelerini açıklayan genç yıldız, "Hocama minnettarım. Bana şans verdiği, güvendiği için. Şu an iyi oynuyoruz, antrenmanlarda iyi çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

ÇABUK ALIŞTI
Mehmet Aydın, Trabzonspor'daki performansıyla kısa sürede taraftarın sevgilisi oldu.



FIRTINA'DA HATAY MESAİSİ
Trabzonspor, Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sürdürdü. Hüseyin Türkmen ve Orsic idmana katılmadı. Fernandez ve Pepe takımdan ayrı çalıştı.



KAMİL GRABARA'DAN SKANDAL PAYLAŞIM
Kopenhag kalecisi Kamil Grabara, G.Saray maçının ardından yaptığı paylaşımla da gündem oldu. 24 yaşındaki eldiven, "Bu b*k çukurundan 3 puanla ayrılmayı hak etmiştik ama hayat bu, devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Galatasaraylı taraftarlar söz konusu paylaşıma büyük tepki gösterdi. Galatasaray, Grabara'nın sosyal medya paylaşımı sonrası harekete geçti. Sarı-Kırmızılı ekibin hukuk departmanı yapılan paylaşımı UEFA'ya taşıyor. Bu arada Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, Kamil Grabara'nın tepki çeken paylaşımını beğendi.



GÖKDENİZ İMZALADI
Cimbom, Dortmund altyapısından Gökdeniz Gürpüz ile 2026'ya kadar sözleşme yaptı. 17'lik orta saha için 220 bin Euro bedel verilecek.

BERTUĞ'DAN İLK GOL GELDİ
UEFA Avrupa Ligi F Grubu ilk karşılaşmasında Rennes, konuk ettiği Maccabi Haifa'yı 3-0 yendi. Hatayspor'dan transfer edilen Bertuğ Yıldırım da takımının son golünü atarak Fransa kariyerine golle başladı.

RIZA KAYAALP FİNALDE
Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda Rıza Kayaalp, Çinli Lingzhe Meng'i 3-1 yenerek finale yükseldi. Olimpiyatlara kota alan Kayaalp bugün İranlı Amin Mirzazadeh ile karşılaşacak.

TABATA AL RAYYAN'DA
Bir dönem Türkiye'de Gaziantep ve Beşiktaş formaları giyen 42 yaşındaki Rodrigo Tabata, Katar ekibi Al Rayyan ile sözleşme imzaladı. Tabata, Siyah-Beyazlılar ile 48 maça çıkmış 2 gol ve 15 asist yapmıştı.

HEDEFİM AVRUPA'DA OYNAMAK
Süper Lig ekibi Samsunspor'un genç stoperi Yunus Emre Çift, kendini geliştirerek Avrupa'da bir kulüpte oynama hedefine ulaşmak istediğini söyledi. Çift, "Umarım hayallerim de gerçek olur" dedi.



BİR HAYAL OLARAK KALDI!
Alman eknik adam Stefan Kuntz, A Milli Takım'daki görevinden ayrılmasıyla ilgili, "En büyük hayallerimden biri, Almanya'da ev sahibi olduğum Avrupa Futbol Şampiyonası'na Türk Milli Takımı'yla katılmaktı. Ne yazık ki artık gerçekleşmemiş bir hayal olarak kaldı" dedi. Kuntz, Türkiye'nin EURO 2024'e katılma şansının yüksek olduğunu da söyledi.



BUSE ÇAVUŞOĞLU DÜNYA ŞAMPİYONU
Sırbıstan'da düzenlenen 2023 Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 68 kiloda mücadele eden milli sporcu Buse Tosun Çavuşoğlu, Moğolistanlı Delgermaa Enkhsaikhan altın madalya kazandı. Müsabakayı tuşla kazanan milli güreşçi, kariyerindeki ilk dünya şampiyonluğunu elde etti.



SULTANLAR'IN RAKİBİ BREZİLYA
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu beşinci maçında bugün Brezilya ile karşılaşacak. Japonya'nın başkenti Tokyo'da oynanacak maç, TSİ 10.00'da başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayımlanacak. Filenin Sultanları, olimpiyat elemelerindeki ilk iki maçında Porto Riko ve Bulgaristan'ı 3-0, üçüncü maçında Peru'yu ve dördüncü maçında Arjantin'i de 3-1 mağlup etti.

G.ANTEP İSTANBUL'U KONUK EDİYOR
Trendyol Süper Lig'de bugün tek karşılaşma oynanacak. Saat 20.00'de ligde puanı bulunmayan Gaziantep FK, İstanbulspor'u konuk edecek. Kalyon Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Murat Erdoğan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.



LUDOGORETS EZDİ GEÇTİ: 4-0
Gruptaki diğer maçta Ludogorets evinde Spartak Tırnava'yı farklı yendi. Fenerbahçe'nin yer aldığı Avrupa Konferans Ligi H Grubu'ndaki diğer maçta Bulgar temsilcisi Ludogorets Razgart, Slovakya ekibi Spartak Tırvana'yı evinde 4-0 mağlup etti ve ilk haftanın lideri oldu. İlk yarısı golsüz biten maçta Ludogorets'in gollerini 46'da Yordanov, 50 ve 63. dakikalarda Piotrowski, 90+5'te Cruz attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN