Galatasaray kazanmayı unuttu! Şampiyonlar Ligi'ne girmeye hak kazanan takımın aldığı sonuçlar düşündürüyor...

G.Saray, Devler Ligi’ndeki son 25 maçta 2 galibiyet alırken 16 kez yenildi... 19 gol atarken, 54 gol yedi. 0.52 puan ortalaması yakalayan Cimbom’un galibiyet yüzdesi ise 8.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2023 Güncelleme 22 Eylül 2023, 06:59
Galatasaray kazanmayı unuttu! Şampiyonlar Ligi’ne girmeye hak kazanan takımın aldığı sonuçlar düşündürüyor...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oynadığı ilk maçta Kopenhag ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılılar, 2-0 geriye düştüğü maçta 86 ve 88. dakikalarda bulduğu gollerle 1 puanı kurtardı.

Sezona yaptığı flaş transferlerle giren Galatasaray'ın ilk maçta aldığı sonuç taraftarlarını da bir hayli üzdü. Sarı-Kırmızılılar ses getiren transferleriyle Şampiyonlar Ligi'nde üst turları hedefliyor.

Galatasaray son yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde aldığı kötü sonuçlarla dikkat çekiyor. Cimbom, Devler Ligi'nde oynadığı son 25 maçta sadece 2 kez kazanabildi.

Bu süreçte 16 kez kaybeden Sarı-Kırmızılılar, 7 maçtan da beraberlikle ayrıldı. 25 maçta rakip fileleri 19 kez havalandıran Galatasaray, kalesinde ise 54 gol gördü. 0.52 puan ortalaması yakalayan Cimbom'un galibiyet yüzdesi ise 8...

Galatasaray, Devler Ligi'nde mücadele ettiği son 4 gruptan çıkma başarısı gösteremedi. Sarı-Kırmızılılar, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda 117 maça çıktı. Aslan, bunlardan 28'ini kazanırken 29 beraberlik ve 59 yenilgi gördü.

HAFTANIN GOLÜNE ADAY
Kopenhag'a karşı takımının beraberlik golünü atan Tete'nin golü, Şampiyonlar Ligi'nde haftanın gölü adayları arasında gösterildi.

UEFA'nın yaptığı açıklamada, Lazio kalecisi Provedel'in Atletico Madrid'e attığı gol, Barcelonalı Joao Felix'in Antwerp'e attığı gol ve Lensli Fulgini'nin Sevilla'ya attığı gol adaylar arasında yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN