Fenerbahçe Nordsjaelland'ı rahat geçti!

Fenerbahçe 3 puanı rahat aldı! UEFA Konferans Ligi'nde heyecan grup maçlarıyla başladı. Temsilcimiz Fenerbahçe sahasında Danimarka takımı Nordsjaelland'ı konuk etti. Sarı lacivertliler mücadeleden galip ayrılmayı bildi. İşte maçta yaşananlar...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2023, 18:34 Güncelleme 21 Eylül 2023, 21:41
Fenerbahçe Nordsjaelland’ı rahat geçti!

İÇİNDEKİLER

Ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, grubun ilk maçında sahasında Nordsjaelland ile karşılaştı. Kanarya; Crespo, Batshuayi ve Serdar Aziz'in golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Konuk ekibin tek golünü Villadsen kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 3 puan alırken, Nordsjaelland puansız başladı.

Grubun bir diğer maçında Ludogorets sahasında Spartak Trnava'yı mağlup etti.



SERİ 11'E ÇIKTI
Bu sezon çıktığı 10 resmi maçın tamamını kazanan Fenerbahçe, bu karşılaşmayla beraber serisini devam ettirdi. Kanarya 11 maçın tamamını kazanarak inanılması zor bir seriye imza attı.



FRED İLKİ YAŞADI
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred, bu maçla beraber kariyerinde bir ilke de imza attı. Yıldız futbolcu ilk kez bir maçı 2 asistle tamamladı.



ROTASYONLU KADRO
Teknik direktör İsmail Kartal, Avrupa maçında rotasyonlu bir kadro tercih etti. Kartal; Becao, Ferdi, İsmail, Szymanski, Tadic, İrfan Can ve Dzeko'yu kulübede oturttu.



KADIKÖY KAPALI GİŞE
Fenerbahçe - Nordajaelland maçına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Mücadele hafta içi oynanmasına rağmen boş koltuk kalmadı.



İSMAİL KARTAL'A SEVGİ SELİ
Fenerbahçeli taraftarlar maç öncesi ve sonu teknik direktör İsmail Kartal'a sevgi gösterisinde bulundu. Kartal, elini kalbine götürerek taraftarlara yanıt verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN