Şampiyonlar Ligi 19.45'te başlıyor! Kopenhag maçında da tüm gözler Kerem Aktürkoğlu'nda olacak...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında bugün Kopenhag’ı ağırlayacak. Saat 19.45’te başlayacak maçta kalpler Aslan’la atacak. Samsunspor maçında iki gol atan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ın en formda isimlerinden. Kopenhag maçında da tüm gözler onda olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2023 Güncelleme 20 Eylül 2023, 07:02
Şampiyonlar Ligi 19.45’te başlıyor! Kopenhag maçında da tüm gözler Kerem Aktürkoğlu’nda olacak...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk haftasında bu akşam sahasında Danimarka'nın Kopenhag takımı ile karşılaşacak.

RAMS Park'ta oynanacak maç saat 19.45'te başlayacak. Kritik karşılaşmayı Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek. Sarı-Kırmızılılar, taraftarı önünde sahadan 3 puanla ayrılarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamanın hesaplarını yapıyor.

Oynadığı son 16 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde Avrupa'da yeni bir zafer daha elde etmeyi planlıyor. Cimbom'da kritik maç öncesinde sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Galatasaray'da uzun süren bireysel programdan çıkan yeni transfer Wilfried Zaha'nın maç kadrosunda olması bekleniyor. Sarı-Kırmzılılar'da ayrıca UEFA kadrosuna yazılmayan Halil Dervişoğlu bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

Temsilcimiz Galatasaray, 17. kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek. Galatasaray, daha önce Danimarka takımlarıyla 4 kez karşılaştı. Bugün karşılaşacağı Kopenhag ile UEFA Şampiyonlar Ligi, Randers ile UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelen Sarı-Kırmızılılar, 2 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşadı.

FORMUNUN ZİRVESİNDE
Samsunspor maçında iki gol atan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ın en formda isimlerinden. Kopenhag maçında da tüm gözler onda olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN