Nenad Bjelica Beşiktaş galibiyeti sonrası yaşananları anlattı: "Sonuçtan gurur duyuyorum"

Trabzonspor’un teknik direktörü Nenad Bjelica, Beşiktaş maçını ve yaşananları Hırvat basınına anlattı. Bjelica,“Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu daha başlangıç” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2023 Güncelleme 20 Eylül 2023, 07:02
Nenad Bjelica Beşiktaş galibiyeti sonrası yaşananları anlattı: Sonuçtan gurur duyuyorum

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Beşiktaş'ı 3-0 yendikleri maçla ilgili Hırvat basınına açıklamalar yaptı. Başkan Ertuğrul Doğan ile aralarındaki diyaloğu anlatan Bjelica, flaş sözler söyledi.

BAŞKAN ÖPÜP SARILDI
Beşiktaş maçıyla birlikte ilk kez Türkiye'de büyük bir maçta 3 puan tadan Bjelica, "Başkanımız, Beşiktaş maçı sonrası stat çıkışında bizi tebrik etti, öptü ve sarıldı. Onu anlıyorum çünkü o da çok fazla baskı altında.

Sorunları ve borçları olan bir kulübün başına geçti. Bunu onarmak ve takıma yatırım yapmak kolay değil. Birlikte iyi bir kadro oluşturduk. Bu zaferin de sadece başlangıç olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

GURUR DUYUYORUM
Trabzonspor gibi bir takmda çalıştığı için mutlu olduğunu söyleyen Nenad Bjelica, "Burada çalışmak muhteşem. Beşiktaş maçı bizim için önemli bir zafer. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Sonuçtan gurur duyuyorum. Umarım taraftarlarımız da bizimle hep gurur duyar" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN