Galatasaray yönetimi Kopenhag maçı öncesinde kesenin ağzını açtı! Sarı-Kırmızılılar kazanırsa futbolcular servete konacak

Galatasaray Kopenhag maçından 3 puan elde edilmesi durumunda 2.8 milyon Euro’luk gelirin 1 milyon Euro’sunu futbolculara dağıtacak. G.Saray'da Muslera önderliğindeki futbolcuların da arkadaşlarıyla Kopenhag maçı öncesi bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2023 Güncelleme 20 Eylül 2023, 07:02
Galatasaray yönetimi Kopenhag maçı öncesinde kesenin ağzını açtı! Sarı-Kırmızılılar kazanırsa futbolcular servete konacak

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugün oynanacak Kopenhag maçına kilitlendi. Sezon başında flaş transferlere imza atan Cimbom, Şampiyonlar Ligi'nde üst turları hedefliyor.

Sarı-Kırmızılı Yönetim, ilk maçtan galip ayrılmak ve Devler Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak için futbolcularına müthiş bir prim teklif etti. Galatasaray, Kopenhag'ı yendiği taktirde UEFA'dan 2.8 milyon Euro galibiyet primi elde edecek. Yönetim, bu paranın 1 milyon Euro (Yaklaşık 30 milyon lira)'sını ise galibiyet primi olarak futbolculara dağıtma kararı aldı.

FUTBOLCULAR TEŞEKKÜR ETTİ
Yönetimin Kopenhag maçı öncesi son antrenmanda futbolcularına vereceği primi açıkladığı belirtildi. Oyuncuların bu açıklamadan sonra yöneticilere teşekkür ettiği gözlendi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kopenhag maçına oyuncularını müthiş bir motivasyonla hazırladı.

Sarı-Kırmızılı oyuncuların da Kopenhag maçını kazanmak için ellerinden ne gerekiyorsa yapacaklarını hocalarına söyledikleri belirtildi. G.Saray'da Muslera önderliğindeki futbolcuların da arkadaşlarıyla Kopenhag maçı öncesi bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN