Stefan Kuntz dönemi sona erdi! TFF yarınki toplantıda Milli Takım'a hoca adaylarını masaya yatıracak: Vincenzo Montella, Abdullah Avcı ve Joachim Löw...

TFF’nin yarın Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığını açıklaması bekleniyor. Vincenzo Montella ve Abdullah Avcı ile büyük oranda anlaşan federasyonun listesinde Joachim Löw de var.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2023 Güncelleme 19 Eylül 2023, 07:01
Stefan Kuntz dönemi sona erdi! TFF yarınki toplantıda Milli Takım’a hoca adaylarını masaya yatıracak: Vincenzo Montella, Abdullah Avcı ve Joachim Löw...

İÇİNDEKİLER

Stefan Kuntz'a yolların ayrıldığını telefonla ileten TFF'nin yarın Riva'da yapacağı toplantı sonrası bu kararı duyuracağı öğrenildi.

Söz konusu toplantıda, milli takımın hoca adaylarını masaya yatıracak olan federasyonun milli takımın yeni hocasına karar vermesi bekleniyor.

Teknik direktörlük görevi için ismi geçen Adana Demirspor'un eski hocası Vincenzo Montella ve Abdullah Avcı'ya teklifte bulunan ve iki isimle de prensipte anlaşma sağlayan federasyonun, Almanya'nın eski hocası Joachim Löw ile de temas kurduğu ancak; tecrübeli hocadan henüz net bir yanıt alamadığı öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yarınki toplantı sonrası yeni hocayı açıklaması bekleniyor. Milli takım, Ekim ayındaki EURO 2024 Elemelerindeki Hırvatistan ve Letonya maçlarına yeni hocasıyla çıkacak.

İtalyan basını da milli takımdan teklif alan Montella'nın, TFF'den düşünmek için zaman istediğini öne sürdü.

TFF&KUNTZ GÖRÜŞECEK
Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili son dönemde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve Alman çalıştırıcıyla yarın görüşme yapılacağını duyurdu. TFF'nin açıklamasına karşın, Kuntz ile yolların tamamen ayrıldığı, federasyonun 60 yaşındaki Alman çalıştırıcı ile sözleşme feshinden doğacak olan 1.2 milyon Euro'luk tazminat için görüşüceği öğrenildi. TFF'nin yarın Kuntz'un ayrılığını açıklaması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN