Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi arenasına çevrildi! Teknik direktör Okan Buruk özel analiz yaptı: Hedef 3 puan almak

Aslan, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk sınavını Kopenhag karşısında verecek. Galatasaray’da teknik heyet, Danimarka ekibiyle ilgili özel analizler yapıyor. Kopenhag’ın güçlü olan sağ kanadına önlem alacak Buruk, rakibi duran toptan vuracak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2023 Güncelleme 18 Eylül 2023, 07:01
Galatasaray’da gözler Şampiyonlar Ligi arenasına çevrildi! Teknik direktör Okan Buruk özel analiz yaptı: Hedef 3 puan almak

İÇİNDEKİLER

Avrupa'da ses getiren transferlere imza atan ve ligde doludizgin yoluna devam eden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 20 Eylül Çarşamba günü Danimarka'nın Kopenhag ekibini konuk edecek. Aslan'da Okan Buruk ve ekibi, öğrencilerine rakibi ezberletmeye başladı.

ÖZEL ANALİZ YAPILDI
Teknik direktör Okan Buruk ve ekibinin, Kopenhag ile ilgili detaylı araştırmalar yaptığı ve elde ettikleri sonuçları da öğrencileriyle tek tek paylaştığı öğrenildi. Rakibin güçlü ve zayıf yanlarını analiz eden teknik heyet, Danimarka temsilcisinin duran toplardaki savunma zaafiyetini ön plana çıkardı.

Ayrıca, Buruk'un Kopenhag'ın sağ kanadıyla ilgili önlem almayı düşündüğü ve antrenmanlarda da bu yönde çalışmalar yaptırdığı ortaya çıktı.

HEDEF 3 PUAN ALMAK
Galatasaray, Devler Ligi'nde Kopenhag'ın yanı sıra Alman devi Bayern Münih ile Premier Lig temsilcisi Manchester United ile gruptan çıkma mücadelesi verecek.

Avrupa'da başarılı olacak bir kadro kuran Dursun Özbek ve yönetimi, takımdan da Devler Ligi grubuna da güçlü bir başlangıç yapmalarını bekliyor. İlk maçını taraftarı önünde oynayacak Cimbom, Şampiyonlar Ligi'nde ikinci maçını Manchester United deplasmanında yapacak. Aslan, daha sonra Bayern'i Rams Park'ta konuk edecek.



FLORYA'DA ÇİÇEKLER AÇTI
Samsun'u 4-2 yenen G.Saray'da yüzler gülüyor. Devler Ligi'nde Danimarka ekibi Kopenhag ile oynayacağı maça odaklanan Cimbom, dün koşu ve topa sahip olma çalışmasının yanı sıra üçe üç oyun ve çift kale maç oynadı. Sarı-Kırmızılı futbolcuların şakalaşması ve yüzlerinin gülmesi objektiflere yansıdı.



ZIYECH'E 11 YOLU GÖRÜNDÜ
Bu sezon ses getiren transferlerden biri olan Hakim Ziyech, Samsunspor maçındaki performansıyla teknik heyetten ve taraftarlardan tam not aldı. Mauro Icardi'nin kafayla attığı golde asisti yapan isim olan yıldız oyuncunun, Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag maçına 11'de başlaması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN