Fırtına'nın hocası Nenad Bjelica dev zaferin ardından konuştu: "Sonuna kadar hak ettik tek pozisyon vermedik"

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, 3-0'lık galibiyet sonrası konuştu. Bjelica “90 dakika üstün taraftık. Sonuna kadar hak ettik. Tek pozisyon vermedik. Herkesi kutlarım” dedi. İşte sizler için derlediğimiz 18 Eylül tarihli TAKVİM gazetesi spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2023 Güncelleme 18 Eylül 2023, 07:01
Fırtına’nın hocası Nenad Bjelica dev zaferin ardından konuştu: Sonuna kadar hak ettik tek pozisyon vermedik

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, 3-0'lık galibiyet sonrası konuştu. Hırvat çalıştırıcı, "Hak ederek kazandık. 90 dakika boyunca maçı domine eden taraftık. Savunma kısmında daha büyüdüğümüzü görmüşsünüzdür. Rakibimize fırsat dahi vermeden maçı bitirdik. Taraftarlar söyleyecek söz dahi bulamıyorum. İnanılmaz desteklediler, galibiyette pay sahibi oldular. Oyuncularımı kutluyorum. Galibiyette payı olan herkesi kutlarım. Abdülkadir Ömür kasık bölgesinde ağrı hissetti, risk almak isteledi. Onuachi de bileğinde ağrı hissetti. Devam etmek istedi fakat zorlanınca oyundan almak durumunda kaldık" diye konuştu. Bjelica oyunun daha da gelişeceğini ve kazanarak devam edeceklerini ifade ederek, "Çok daha iyi oynayacağız" ifadelerini kullandı.



ROSIER'E KIRMIZI KART ÇIKMALIYDI
Trabzonspor'un Yunan 10 numarası Bakasetas maçın ardından, "Çok önemli bir maçtı. Kazandığımız için çok mutluyum" diye konuştu. Bakasetas son anlarda Rosier ile yaşadığı gerginlik için ise, "Kırmızı kartı gerektiren pozisyondu. Futbolda savaşabilirsiniz ama karşınızdaki kişilere zarar vermeden yapmanız gerekir" dedi.

BAŞAKŞEHİR SİFTAH YAPTI
Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nu gönderip Çağdaş Atan'ı getiren Başakşehir, ilk puanlarını İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 yenerek aldı. Golleri Pelkas ve Figueiredo kaydetti.

K.PAŞA'DAN PUANA DÖNÜŞ
Kasımpaşa, konuk olduğu Alanyaspor'a karşı 3-1 geri düşmesine rağmen geri dönerek 1 puanı kurtardı: 3-3. Alanya 5 maçta 4'üncü, Kasımpaşa ise 3'üncü beraberliğini yaşadı.

TOKAT'TA OF-ROAD HEYECANI
Tokat Belediyesi ve Tokat Extreme Off- Road Kulübü tarafından düzenlenen off-road şenliğinin 5.'si Topçam Mahallesi'nde yapıldı. 120 off-road aracının katıldığı yarışmaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

TAHA AKGÜL BRONZ KAZANDI
Dünya Güreş Şampiyonası'nda Taha Akgül, bronz madalya karşılaşmasında 125 kg'da Macar Daniel Ligeti'yi 5-0 yendi. 2024 Paris OIimpiyatları'na katılma hakkı elde eden Taha, "Altın alacağım" dedi.

KÜREKÇİLERDEN 16 MADALYA
Türkiye Kürek Milli Takımı, Romanya'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda 4'ü altın, 8'i gümüş ve 4'ü de bronz olmak üzere toplam 16 madalya elde etti. Türkiye genel klasmanda ise 3. sırada yer aldı.

SARI KANARYA'DA 6 EKSİK VARDI
Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında 6 oyuncusundan yararlanamadı. Sarı-Lacivertlilerde cezalı İsmail Yüksek ile sakatlığı bulunan Emre Mor ve Bartuğ Elmaz'ın yanı sıra teknik heyet kararıyla Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş ve Umut Nayir kadroda yer almadı. Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, genç oyuncu Efekan Karayazı'yı kadroya dahil etti.



ANTALYA İYİ OYNADI!
Fenerbahçeli Serdar Aziz maçın ardından konuştu. Tecrübeli stoper, "Bizim oynamak istediğimiz oyunu Antalyaspor oynadı. Yediğimiz golden sonra özümüze oynadık. Önemli olan kazanmak ve bu şekilde devam etmek" dedi.

DZEKO'DAN 11 YIL SONRA BİR İLK
Edin Dzeko 11 yıl aradan sonra ligde 4 maç üst üste gol attı. Bosna-Hersekli futbolcu bunu en son 2011/2012 sezonunda Manchester City formasını giyerken başarmıştı. Dzeko, ligdeki gol sayısını 5'e yükseltti.

HEYECAN İKİ MAÇLA SÜRECEK
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında heyecan bugün oynanacak 2 maçla sürecek. Saat 20.00'de Karagümrük evinde Hatayspor ile karşılaşacak. Aynı saatte başlayacak diğer maçta Sivas'ıkonuğu Ankaragücü olacak.

DEV DERBİ FENERBAHÇE'NİN
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında F.Bahçe evinde G.Saray'ı 84-56 yendi. Kanarya'da Meesseman 25 sayı, 12 asist, 5 ribaunt, Cimbom'da ise Meltem Yıldızhan 17 sayı üretti.

NESLİHAN'DAN ALTIN MADALYA
Milli badmintoncu Neslihan Yiğit Arın, olimpiyatlara kota puanı veren Uluslararası Belçika Turnuvası'nda finalde karşılaştığı Line Christophersen'i 2-1 yenerek tek kadınlarda altın madalya kazanmayı başardı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN