Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten maç sonu bomba açıklama: "Bu yenilgiyi hak ettik"

Şenol Güneş 3-0'lık ağır yenilgi nedeniyle fazlasıyla üzgündü. Maç sonrası takımını eleştiren Şenol Güneş, “Çok yavaş oynadık. İlk yarıda mücadelemiz iyiydi ama şanssız goller yiyince rakibin direnci arttı. Bizim ise oyun gücümüz iyice düştü. Kazanmayı değil mağlubiyeti hak ettik. Herkes kötü oynadı.” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2023 Güncelleme 18 Eylül 2023, 07:01
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’ten maç sonu bomba açıklama: Bu yenilgiyi hak ettik

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, mağlubiyeti hak ettiklerini ifade etti. Tecrübeli çalıştırıcı, Trabzonspor'un agresif oyununa ilk yarıda cevap verdiklerini ancak yenilen goller sonrası takım direncinin düştüğünü ifade etti.

Tecrübeli çalıştırıcı, "İyi bir görüntü sergilemedik. Fikstürde bir şanssızlığımız da var. Milli takım arası sonrası hep deplasmana gidiyoruz. Şimdi bu maça geldik. Trabzonspor'un ev sahibi olmasının avantajı vardı. Kazanmayı hak etmediğimiz bir maçtı. Çok yavaş oynadık. İlk yarıda mücadelemiz iyiydi ama şanssız goller yiyince rakibin direnci arttı. Bizim ise oyun gücümüz iyice düştü. Kazanmayı değil mağlubiyeti hak ettik. Herkes kötü oynadı" ifadelerini kullandı.

ÇOK RAHAT OYNUYORDUK
Güneş sözlerini şöyle bitirdi: Beklenmeyen şekilde rahat oynuyorduk. Yediğimiz gollerin hepsi benzerdi. O tip golleri yememek gerekir. Frikik golü öncesi pozisyon yoktu. Goller olsun, olmasın oyunumuz kendi oyunumuzun altındaydı. Milli arada eldeki oyuncularla çalışıyorsun. Takım olarak bugün herkes maalesef kendi oyununun altında kaldı.

TARTIŞILAN TERCİHLER
Beşiktaş'ta Sivas maçı 11'ine göre 3 değişiklik vardı. Aboubakar, Muleka ve Chamberlain yerine Cenk Tosun, Salih Uçan ve Rebic'in yer alması tartışma yarattı.

İLK İSABETLİ ŞUT 82'DE
Beşiktaş uzun bir aradan sonra çok kötü bir maç çıkardı. Süper Lig'de 18, toplamda 24 maç aradan sonra yenilen Siyah-Beyazlılar, ilk isabetli şutunu 82. dakikada Ghezzal'in ayağından buldu. Top kalecide kaldı.

COLLEY'İN GOLÜ FAULE TAKILDI
Beşiktaş'ın bu sezon sürpriz golcüsü Omar Colley, Trabzonspor maçında da ağları havalandırdı fakat gol geçerli sayılmadı. 30 yaşındaki Gambiyalı stoper, duran top sırasında Eren Elmalı'nın boğazını sıkarak yere savurunca golü iptal edildi. Colley bu sezon 3 gol attı.

NE YAPTIN RASHICA!
Kara Kartal'da sahanın en kötü isimlerinden biri Milot Rashica'ydı. Kosovalı futbolcu skor 1-0'ken Uğurcan'ın kalesini terk ettiği pozisyonda ceza sahası içinde topu kaleye gönderemeden kaybetti. Rashica 3. gol öncesi ise yaptığı pas hatasıyla büyük tepki topladı ve yerini Ghezzal'e bıraktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN