Fenerbahçe'de 6 numara transferiyle ilgili çarpıcı gerçek ortaya çıktı!

F.Bahçe’nin bonuslarla birlikte 15 milyon Euro’ya anlaştığı Al Musrati’yi, maliyeti nedeniyle İsmail Kartal’ın veto ettiği gün yüzüne çıktı. Kanarya’nın hocasının yönetime, “Yüksek harcamaya gerek yok. Musrati’siz de bu sezon şampiyon olabiliriz” dediği belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2023 Güncelleme 17 Eylül 2023, 06:57
Fenerbahçe’de 6 numara transferiyle ilgili çarpıcı gerçek ortaya çıktı!

İÇİNDEKİLER

Hareketli bir transfer dönemi geçiren Fenerbahçe, Portekiz ekibi Braga'da oynayan Libyalı orta saha Al Musrati için yoğun mesai harcamıştı. 6 numara pozisyonu için eleştirilen Kanarya'nın, Musrati transferini neden olumlu sonuçlandırmadığı belli oldu.

YÖNETİM BRAGA İLE ANLAŞMIŞTI
F.Bahçe'de transferden sorumlu yöneticilerin, Braga ile yaptığı görüşmelerde bonuslarla birlikte 15 milyon Euro teklif yaptığı öğrenildi. Sonrasında 27 yaşındaki yıldızın sürecini teknik direktör İsmail Kartal ile de görüşen yönetime, Kartal'dan flaş bir yanıt geldi. Kanarya'nın hocasının "Bu kadar para harcamamıza gerek yok. Elimizde iyi bir kadro var. Musrati'siz de bu ligde şampiyon olabiliriz" dediği ve söz konusu transferi veto ettiği öğrenildi.

ÜÇ SEÇENEK VAR
Kartal'ın vetosu sonrası Fenerbahçe, eldeki oyuncularla yola devam kararı aldı. Yeniden anlaşılan Miguel Crespo'nun yanı sıra bu bölgede İsmail Yüksek ve Fred değerlendirilecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN