Fenerbahçe 4'te 4 peşinde: Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'u konuk edecek

Fenerbahçe Antalyaspor maçı ile iki ekip karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe 5. hafta maçında bugün Antalya’yı ağırlayacak. Kanarya’da hedef maçı kazanıp, 4’te 4 yapmak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2023 Güncelleme 17 Eylül 2023, 06:57
Fenerbahçe 4’te 4 peşinde: Süper Lig’in 5. haftasında Antalyaspor’u konuk edecek

İÇİNDEKİLER

İsmail Kartal yönetiminde Trendyol Süper Lig'deki ilk üç maçından galibiyetle ayrılan ve UEFA Avrupa Konferans Ligi eleme turları ile play-off karşılaşmalarında yenilgi yüzü görmeyerek 9 maçta 9 galibiyet elde eden Fenerbahçe, başarılı gidişatını sürdürmek istiyor.

Süper Lig'in 5. haftasında Kanarya, bugün saat 17.00'de Antalyaspor'u konuk edecek. Kadıköy'deki zorlu maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Milli ara öncesinde Ankaragücü'nü 1-0 yenen Sarı- Lacivertliler, 3 puanla 5. haftaya 14. sırada giren Antalyaspor'u mağlup ederek hem 4'te 4 yapmak hem de bu haftayı lider tamamlamayı hedefliyor. Kanarya'da kırmızı kart cezalısı olan İsmail Yüksek maçta oynayamayacak. Bartuğ Elmaz kadroda yer almazken, Ferdi Kadıoğlu ve Emre Mor'un ise yer bulması bekleniyor.

KADIKÖY'DE GEÇİT YOK
Antalyaspor'u konuk ettiği 10 Süper Lig maçında Fenerbahçe 6 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Ayrıca Sarı- Lacivertli ekip, ev sahibi olduğu 27 maçta 22 galibiyet, 2 beraberlikle rakibine üstünlük kurdu.

55. RANDEVU
Bugün oynanacak olan mücadele ile birlikte Fenerbahçe ve Antalyaspor takımları 55. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda Kanarya 35 kez kazanırken, Kırmızı-Beyazlılar ise 8 maçta güldü. 11 mücadele ise beraberlikle bitti. Fenerbahçe'nin 97 golüne, Akdeniz ekibi ise 45 golle karşılık verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN