Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in derbi planı hazır: "Kontrol bizde olacak"

Trabzon derbisi öncesi futbolcuları ile toplantı yapan Şenol Güneş, “Oyunun kontrolünü elimizde tutmamız gerekiyor. Rakibimizin taraftarı arkasına alıp baskı kurmasına izin vermemeliyiz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2023 Güncelleme 17 Eylül 2023, 06:57
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in derbi planı hazır: Kontrol bizde olacak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş dün yapılan son idman öncesinde futbolcuları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Trabzonspor karşısında ateşli bir taraftar önünde oynayacaklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Oyunun kontrolünü ilk andan itibaren elimizde tutmamız gerekiyor. Rakibimizin taraftarı arkasına alıp baskı kurmasına izin vermemeliyiz. Topu kazandıktan sonra hücuma çabuk ve isabetli paslarla çıkalım. Bunu yaparken de dikkatli olup riskten kaçınmalıyız. En tehlikeli bölgede topu kaptırmamalıyız" dedi. Maçın her anını tam konsantrasyon ile oynamaları gerektiğini söyleyen Şenol Güneş "Önümüzde zorlu fikstür var. Hem puana hem de morale ihtiyacımız var. Kazınıp yoğun fikstüre moralli gerelim" ifadelerini kullandı.

ABOUBAKAR MÜJDESİ
Beşiktaş, milli takım kampından ayrıldıktan sonra Fransa'ya giden Aboubakar'ın İstanbul'a döndüğünü ve Trabzonspor maçında forma giyebileceği açıklandı. Açklamada "Ülkesinin milli takım kampından ayrıldıktan sonra ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle Fransa'ya giden futbolcumuz Vincent Aboubakar, İstanbul'a dönerek Futbol Takımımızın deplasmandaki Trabzonspor maçı için gerçekleştirdiği antrenmanda yer almıştır" denildi.



CENK TOSUN 2. YARIDA
Aboubakar'ın Trabzonspor derbisinde forma giymesinin kesinleşmenin ardından Cenk Tosun maça kulübede başlayacak. Şenol Güneş'in, Cenk Tosun'u hamle oyuncusu olarak düşündüğü öğrenildi.



AĞRISI OLAN AMARTEY DERBİDE YOK
Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamaya göre, bel ağrısı tanısı ile tedavisi süren Daniel Amartey Trabzonspor maçnın kadroda yer almadı. Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Omar Colley, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Milot Rashica, Alex Oxlade- Chamberlain, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Eric Bailly, Jackson Muleka, Jean Onana, Tayfur Bingöl, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN