Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi çarpıcı açıklamalara imza attı: "Gerekirse seçime gideriz"

Siyah-Beyazlılar’ın Başkanı, “Olağanüstü seçim isteyenler var. Seçim gerekiyorsa oturup konuşuruz. Gerekirse seçime de gideriz” açıklamasında bulundu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2023 Güncelleme 17 Eylül 2023, 06:57
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi çarpıcı açıklamalara imza attı: Gerekirse seçime gideriz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi dün Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda çarpıcı açıklamalar yaptı. Çebi, "Olağanüstü seçim isteyenler var. Bunların olması bize zarar vermez, bize katkı sağlar. Adayları üzecek bir şey yapamamam gerektiğini biliyorum. Onlara ben 'başkanım' diye hitap edeceğim. Onlara destek vereceğim, onları kucaklayacağım. Seçim gerekiyorsa oturup konuşuruz. Gerekirse seçime de gideriz. Konu Beşiktaş ise gerisi benim için teferruattır" dedi.

TALISCA'YI BIRAKMADILAR
Beşiktaş Başkanı, "Şampiyonluk yolunda futbol takımı ve diğer şubelere destek verelim. Birlik ve beraberlik içinde olalım. Şampiyonluk yolunda birlikte olalım. Sonunda sandığı koyarız gerekli değerlendirmeyi yaparız" ifadelerini kullandı. Transfer döneminde gündeme gelen Anderson Talisca ve Sergio Ramos'a ilişkin Çebi şunları söyledi, "Talisca'yı almak istedik ama kulübü bırakmadı. Ramos'u, Beşiktaş'a kazandırmak istedik ama maalesef teklifimizin çevresinde bile dolaşmayan bir oyuncuydu. Serhan kardeşim de bu transferi çok istedi ama olmadı. Aramızda hiçbir sorun yok" dedi.

BİZ BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Ahmet Nur Çebi, "Buradan herkese sesleniyorum. Tüm Beşiktaşlılar, alsın eline kağıt kalem şu kadroyu bir yazsın. Ligin en iyi oyuncu grubuna sahip takım biziz. Takımınıza güvenin arkadaşlar. Biz bu sene şampiyon olacağız" değerlendirmelerinde bulundu. Merkez Hakem Kuruluna eleştiride bulunan Çebi, "TFF'nin MHK'sinin içindeki bazı hakemlerle sorunumuz var. Bunlar beceremiyor, yapamıyorlar. 'Bu hakemler gitsin' diyen tek kulüp başkanıyım. Diğer kulüplerin ağzını açmaya hakkı yok. Bunu bir tek ben söyleyebilirim" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'IN BORCU 6 MİLYARI AŞTI
Beşiktaş Olağan Divan Kurulu toplantısında konuşan Denetim Kurulu Üyesi Özgür Şentürk, siyah-beyazlı kulübün borcunun 31 Mayıs itibarıyla 6 milyar 696 milyon 974 bin TL olduğunu ifade etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN