Fenerbahçe 6 numara alamadan transferi tamamladı! Taraftar isyan bayrağını açtı: Her sezon aynı şeyler...

Son 1 aydır ön libero için ünlü oyuncularla görüşen ve sonuç alamayan Fenerbahçe’de başkan Ali Koç ve yönetime oldukça sert eleştiriler var. Sarı-Lacivertliler sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2023 Güncelleme 16 Eylül 2023, 07:01
Fenerbahçe 6 numara alamadan transferi tamamladı! Taraftar isyan bayrağını açtı: Her sezon aynı şeyler...

İÇİNDEKİLER

Transferin flaş takımı Fenerbahçe, büyük uğraşlara rağmen beklenen 6 numara hamlesini yapamadı. Crespo ile sözleşme uzatıldı. Taraftarlar, beklentiyi karşılamayan yönetime isyan bayrağını açtı.

FENER'DE 6 İSYANI
F.Bahçe, transfer sezonunu en verimli geçiren takımlardan biri oldu. Ancak taraftarlar 6 numara transferi gelmeyince isyan bayrağını açtı.

Yaz transfer sezonunun başlamasıyla birlikte yıldız isimleri tek tek kadrosuna katan Fenerbahçe, yaklaşık 1 aydır ön libero transferi için büyük uğraş verdi.

Ancak dün sona eren transfer sezonuyla birlikte Sarı- Lacivertliler ön libero bölgesine transfer yapamadı. Sarı-Lacivertliler, transfer sezonunda 6 numara için yıldız isimlerle görüşmeler gerçekleştirdi.

AÇIKLAMA GELMİŞTİ
Braga'dan Al Musrati, Milan'dan Krunic, PSG'den Danilo, Porto'dan Grujic, Manchester United'tan McTominay gibi isimlerle görüşen Fenerbahçe yıldız oyuncuları ikna edemeyince taraftarı da söylenmeye başladı.

Sarı-Lacivertliler'in kadrosunda 6 numara bölgesi için İsmail Yüksek, Bartuğ Elmaz ve Miguel Crespo bulunuyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, sağlam bir 6 numara transferini yapacaklarını dile getirmişti.

GELEN TEPKİLERDEN BAZILARI
-
Bu kadar büyük isimleri al. Ama bir yanın eksik kalsın.

- Her sezon aynı şeyler. Hep bir şeyler yarım kalıyor.

- 6 numara transferi yapılmayacaksa neden umut verildi.

- Ali Koç, 6 numara almayarak sınıfta kalmıştır. Net...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN