Trabzonspor Umut Güneş için Alanyaspor ile el sıkıştı

Süper Lig'de şampiyonluğun güçlü adaylarından Trabzonspor, transferin son gününde bir ismi daha kadrosuna kattı. Fırtına, Alanyaspor forması giyen Umut Güneş ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi. İşte detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2023 Güncelleme 15 Eylül 2023, 16:10
Trabzonspor Umut Güneş için Alanyaspor ile el sıkıştı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala Süper Lig'den bombayı patlattı. Bordo-Mavililer, Alanyaspor ile 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için anlaşma sağladı.

Bordo mavililerden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Profesyonel futbolcu Umut Güneş'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

SÖZLEŞME DETAYLARI

Profesyonel futbolcu Umut Güneş'in, Kulübümüze transferi konusunda Alanyaspor ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Alanyaspor'a sözleşme fesih bedeli olarak 2.300.000.-Eur 3 (Üç) taksit halinde ödenecektir. Ayrıca; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması durumunda elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının, %20'si ödenecektir. Kamuoyuna duyurulur.

SÜRAT MAKİNESİ TREZEGUET
İngiliz basını, dünyanın en hızlı depar atan oyuncularını derledi. Liste başında 38 kilometre hızla depar atabilen PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe yer aldı. Fransız yıldızı 37.8 kilometre ile Manchester City'nin sağ beki Kyle Walker takip etti. Öte yandan söz konusu listede 37.5 kilometre hıza ulaşabilen Trabzonspor'dan Trezeguet'nin olması dikkati çekti. Mısırlı yıldızı Manchester United'dan Bissaka izledi.



ENİS BARDHİ VE UĞURCAN DÖNDÜ
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile sahasında karşılaşacak Trabzonspor, Nenad Bjelica yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü. Milli Takım'da yer alan isimlerden Enis Bardhi ile Uğurcan Çakır da Trabzon'a dönerek antrenmana katıldı. Dinamik ısınma, koordinasyon ve sonuçlandırma çalışması yapılan antrenman, çift kale maçla tamamlandı.