Fenerbahçe ön libero için son kozlarını oynuyor! Sarı-Lacivertliler Nijeryalı yıldız Wilfred Ndidi için masaya oturdu...

Yaz transfer sezonu bu gece yarısı sona eriyor. Fenerbahçe Nijeryalı ön libero Wilfred Ndidi için Leicester ile kıyasıya pazarlık yapıyor. Ndidi Fener’e gelmek istiyor ama son sözü İngiliz kulübü söyleyecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2023 Güncelleme 15 Eylül 2023, 07:01
Fenerbahçe ön libero için son kozlarını oynuyor! Sarı-Lacivertliler Nijeryalı yıldız Wilfred Ndidi için masaya oturdu...

İÇİNDEKİLER

Sezona bomba gibi bir giriş yapan Fenerbahçe, şampiyonluk hasretini dindirmek ve ipi göğüslemek istiyor.

Sarı-Lacivertliler yaptıkları transferlerle kadrosunu son derece güçlü hale getirirken ön libero mevkine beklenen tavkiyeyi henüz yapmış değil. Bu bölgeye transfer için vakit bu gece yarısı 24.00'de dolacak.

Andre Gomez transferini askıya alan Fenerbahçe, Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan bir isim için devreye girdi. G.Saray'ın bu sezon transferini düşündüğü isimlerden olan Wilfred Ndidi, Sarı-Lacivertliler'in radarına girmiş durumda. Fenerbahçeli kurmayların Nijeryalı ön liberonun şartlarını Leicester kulübüne sorduğu öğrenildi.

WİLFRED NDİDİ GELMEK İSTİYOR
Wilfred Ndidi'nin menajeri ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ifade ediliyor. Leicester City'nin İngiltere Championship'de mücadele ediyor olması sebebiyle oyuncunun tercihini Fenerbahçe'ye doğru yönlendirdiği ifade ediliyor.

Kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Ndidi için pazarlıkların devam ettiği ifade edilirken Nijeryalı ön liberonun sözleşmesinin sadece 1 yıl kalmış olması Fenerbahçe'nin elini güçlendiriyor. 26 yaşındaki Ndidi'nin güncel piyasa değeri 25 milyon Euro civarında olmasına rağmen Fenerbahçe'nin bu transferi çok daha makul bir fiyata bitirebileceği iddia ediliyor.

51 KEZ MİLLİ OLDU
26 yaşında ve 1.83 boyunda olan Ndidi'nin piyasa değeri 254 milyon Euro. Oyuncunun 2021 yılındaki piyasa değeri ise 60 milyon Euro civarındaydı. Ndidi, 51 kez Nijerya Milli Takım formasını terletti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN