Paul Pogba depremi! Juventus’un Fransız yıldızının doping testi pozitif çıktı

Juventus’un Fransız yıldızının doping testi pozitif çıktı. Geçici olarak futboldan men ed-i len Paul Pogba’nın kariyeri sona erebilir... Komitenin yıldız oyuncunun savunma durumunu değerlendirdikten sonra ana kararını açıklaması bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2023 Güncelleme 13 Eylül 2023, 07:00
Paul Pogba depremi! Juventus’un Fransız yıldızının doping testi pozitif çıktı

İÇİNDEKİLER

Juventus'un Fransız yıldızı Paul Pogba ile ilgili şok edici bir iddia gündemde. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, ünlü futbolcunun 20 Ağustos'ta Udinese ile oynanan maç sonrası yapılan doping testi sonuçları pozitif çıktı.



Pogba, İtalya Ulusal Anti-Doping Mahkemesi tarafından geçici olarak futboldan men edildi. Komitenin yıldız oyuncunun savunma durumunu değerlendirdikten sonra ana kararını açıklaması bekleniyor. Testosteron, tedavi amacıyla izin verilen bir madde olmadığından, Pogba şu anda en fazla 4 yıl men cezası alma riskiyle karşı karşıya... Pozitif sonucun doğrulanması ve Juventus'un dünya şampiyonu Fransız oyuncusunun savunma stratejisinin nasıl şekilleneceğinin anlaşılabilmesi için detaylı analizler gerekecek. Pogba'nın çıkacak karara göre kariyeri sona erebilir.

KARŞI TESTİ BEKLİYORUZ
Pogba'nın menajeri- Pimenta "Karşı testi bekliyoruz. O ana kadar hiçbir şeysöyleyemeyiz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN