Muleka’ya körfez kancası! Katar ekibi 4 milyon Euro önerdi

Beşiktaş’lı Jackson Muleka’ya Katar ekibi Er-Rayyan 4 milyon Euro önerdi. Oyuncu ile ilgili son kararı Şenol Güneş verecek. Beşiktaş'a geçen sezon Standart Liege'den 3 milyon 350 bin Euro'ya transfer olan 23 yaşındaki forvetin Siyah-Beyazlı takım ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2023 Güncelleme 13 Eylül 2023, 07:00
Muleka’ya körfez kancası! Katar ekibi 4 milyon Euro önerdi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın adı sürekli Körfez ekipleriyle anılan Kongolu futbolcusu Jackson Muleka ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Katar ekibi Er-Rayyan'ın yıldız futbolcu için Beşiktaş'a 4 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Körfez ekibinin yıldız futbolcuyu kadrosuna katmakta ısrarcı olduğu ifade ediliyor.



Katar'da transfer dönemi 18 Eylül'de sona erecek. Beşiktaş yönetiminin teklifi Teknik Direktör Şenol Güneş'e ilettiği ve transferle ilgili son kararı Şenol Güneş'e bıraktığı öğrenildi. Muleka'nın transferinin gerçekleşmesi halihde Siyah-Beyazlılar'ın kısa süre içerisinde bir kanat transferi yapacağı da gelen haberler arasında.



Beşiktaş'a geçen sezon Standart Liege'den 3 milyon 350 bin Euro'ya transfer olan 23 yaşındaki forvetin Siyah-Beyazlı takım ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.


TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN