Kanarya'da Andre Gomes sürprizi! Fenerbahçe Portekizli orta saha ile temasa geçti

Al Musrati ve Guido Rodriguez’in maliyetlerinin çok yüksek olması Fener yönetimini başka seçeneklere itti. Sarı-Lacivertli kurmaylar Portekizli orta saha Andre Gomes için Everton ile masaya oturdu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2023 Güncelleme 13 Eylül 2023, 07:00
Kanarya’da Andre Gomes sürprizi!  Fenerbahçe Portekizli orta saha ile temasa geçti

İÇİNDEKİLER

Orta saha arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni bir iddia gündeme geldi. Fenerbahçe, Everton forması giyen Portekizli orta saha oyuncusu Andre Gomes ile ilgileniyor. Al Musrati ile birlikte Real Betis'de forma giyen Guido Rodriguez'in maliyetlerinin çok yüksek olması Fenerbahçe'yi böyle bir seçeneğe itmiş gibi görünüyor.



Güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gösterilen Andre Gomes'in Everton ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. Bu yüzden Fenerbahçe çok daha uygun bir maliyete bu oyuncuyu transfer etme imkanına sahip.

2 YIL ÖNCE AYAĞI KIRILMIŞTI
Andre Gomes gerçekte merkez orta saha oyuncusu olmasına rağmen geçtiğimiz yıl ön liberoda görev almıştı. Yani orijinal bir ön libero değil. Buna karşın kalite olarak üst düzey bir isim. Önceki yıl ayağı kırılan Gomes bir süre futbola ara vermek zorunda da kalmıştı. Andre Gomes, kariyerinde; Benfica, Valencia, Barcelona, Lille ve Everton gibi ekiplerde forma giydi. 30 yaşındaki Andre Gomes 29 kez Portekiz Milli Takım formasını giydi.

29 KEZ MİLLİ OLDU
30 yaşında ve 1.88 boyunda olan Andre Gomes 29 kez Portekiz Milli Takım formasını giydi. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligi takımlarından Lille'de kiralık olarak forma giydi. Gomes merkez orta saha ve ön liberoda formame giyebiliyor.

TARAFTARLAR İKİYE BÖLÜNDÜ!
Fenerbahçe yönetiminin Andre Gomes ile ilgilenmesi sosyal medyada gündeme oturdu. Bazı taraftarlar Portekizli yıldızın ihtiyaçları karşılayamayacağı yönünde görüş bildirdi. Bazı taraftarlar ise Gomes'in çok önemli katkılar verebileceğini savundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN