Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz'dan Japonya maçı öncesi açıklamalar: "Gruptan çıkacağız"

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz, Japonya maçı öncesinde konuştu. Stefan Kuntz, “Gruptan çıkacağız. Durumumuz iyi. Ben de hala buradayım” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2023 Güncelleme 12 Eylül 2023, 07:01
Türkiye A Milli Futbol Takımı’nı çalıştıran Stefan Kuntz’dan Japonya maçı öncesi açıklamalar: Gruptan çıkacağız

İÇİNDEKİLER

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz, Japonya maçı öncesinde konuştu. Alman hoca, "Ermenistan maçı sonrası oyuncularımızın üzüntülerini anlıyorum. Büyük bir adım atabilirdik ama daha küçük bir adım attık. Türkiye'deki karamsarlığı anlamıyorum. Gruptaki durumumuz halen çok iyi. EURO 2024'e katılmak bizim elimizde. Biz kupaya katılacağız.

Yalan haberlerle ilgilenmiyorum. Sosyal medyadan hakaretler işitiyorum. Ben hala buradayım ve ne yaptığımı biliyorum" dedi. Kuntz ayrıca, "Göreve başladığımızda hem Hamit Bey'le hem de o zamanki yönetimle hedeflediğimiz ilk konu; Dünya Kupası Elemeleri'ni elde etmek ve Uluslar Ligi'nde bir tur yukarıya çıkmaktı. Portekiz'de ne yazık ki imkanımızı kaçırdık. Uluslar Ligi'nde çok rahat bir şekilde B kategorisine çıktık.

Genel olarak düşündüklerimizi uyguladığımızı söyleyebilirim" dedi. Alman hoca, 'Adınız Almanya Milli Takımı ile anılıyor. Ne dersiniz?' sorusuna ise "Demek ki o kadar da kötü bir hoca değilmişim" yanıtını verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN