Galatasaray Mertens'e gelen teklifler sonrası arayışlara başladı! Katar Ligi'nde tranfer temasları...

Cimbom, Belçikalı yıldız Dries Mertens’in olası transferi nedeniyle gündeme Atalanta forması giyen Mario Pasalic’i aldı. 2020 yılında Chelsea'den Atalanta'ya 14.5 milyon Euro'ya transfer olan Pasalic, Spartak Moskova, Milan, Monaco, Elche ve Hajduk Split gibi takımların da formasını giydi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2023 Güncelleme 12 Eylül 2023, 07:05
Galatasaray Mertens’e gelen teklifler sonrası arayışlara başladı! Katar Ligi’nde tranfer temasları...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da transfer Dries Mertens'in durumuna göre şekillenecek. Sarı-Kırmızılılar'ın Belçikalı yıldızı için Katar Ligi'nden iki kulüp menajeri ile temaslara başladı.

Mertens'in Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak bakmadığı ancak iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Katar Ligi'nde transfer 18 Eylül'de sona eriyor. Tecrübeli oyuncunun olası transferi nedeniyle arayışlara başlayan Galatasaray'ın gündemine Atalanta forması giyen Mario Pasalic geldi.

KULÜBÜ GÖNDERMEK İSTİYOR
İtalyan ekibinin kadroda düşünülmeyen yıldız oyuncu için de kulüp arayışları sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın Hırvat 10 numaranın menajeri ile temas kurduğu ve transferin şartlarının masaya yatırıldığı öğrenildi. Güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olan Pasalic'in kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

55 kez Hırvat Milli Takım formasını giyen yıldız futbolcu 9 kez de rakip fileleri havalandırmayı başardı. 2020 yılında Chelsea'den Atalanta'ya 14.5 milyon Euro'ya transfer olan Pasalic, Spartak Moskova, Milan, Monaco, Elche ve Hajduk Split gibi takımların da formasını giydi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN