Beşiktaş'ın eski Asbaşkanı Serhan Çetinsaya'dan Sergio Ramos itirafı: "Başkanımız, 'Bu parayı veremeyiz' dedi"

Beşiktaş'ın eski Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, görevinden ayrıldıktan sonra ilk kez açıklamalarda bulundu. Sergio Ramos ve Gazprom sponsorluğuyla ilgili konuşan Çetinsaya, "Oyuncu ile 1+1 yıllık anlaştık" dedi. İşte sizler için derlediğimiz 12 Eylül TAKVİM gazetesi spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2023 Güncelleme 12 Eylül 2023, 07:01
Beşiktaş’ın eski Asbaşkanı Serhan Çetinsaya’dan Sergio Ramos itirafı: Başkanımız, ’Bu parayı veremeyiz’ dedi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın eski asbaşkanı Serhan Çetinsaya basın toplantısı düzenledi. Çetinsaya, Sergio Ramos'la ilgili, "Oyuncu ile 1+1 yıllık anlaştık. 4 milyon Euro yıllık, 1 milyon Euro imza parası vardı. Ayrıca 6 milyon Euro karşılığında da reklam filmi çekme taahhünde bulunduk. Başkanımız, 'Bu parayı veremeyiz' dedi. Çetinsaya, "Rashica'ının açıklandığı videoda karşıdaki koltuk boştu. O hazırlık Ramos içindi ama olmadı." ifadelerini kullandı.



KARA KARTAL KRİTİK VİRAJDA
Son 24 maçta yenilmeyen Beşiktaş'ı, milli ara sonrası yoğun bir tempo bekliyor. 17 Eylül'de Trabzonspor deplasmanıyla lige dönecek Beşiktaş, 21 Eylül'de Konferans Ligi'nde Club Brugge'e konuk olacak. 24 Eylül'de Kayserispor'u konuk edecek Kartal, 28 Eylül'de erteleme maçında Adana Demir ile karşılaşacak. Beşiktaş, 15 günlük sürecin sonunda 1 Ekim Pazar günü Konya ile mücadele edecek.



BELÇİKA'DA RAKİBİMİZ JAPONYA
A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında bugün Belçika'da Japonya ile karşı karşıya gelecek. Genk şehrindeki Cegeka Arena'da yapılacak maç TSİ 15.20'de başlayacak. Mücadele TRT 1'den naklen ekranlara gelecek. Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Allard Lindhout yönetecek. Ay-Yıldızlı ekibimizde kadrodan çıkarılan Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı dışında eksik bulunmuyor. Alman teknik adam Stefan Kuntz, bu maçta yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürmeyi planlıyor.

KUNTZ'UN 20. SINAVI
Türkiye, Stefan Kuntz yönetiminde 20. maçına bugünkü Japonya karşılaşmasıyla birlikte çıkmış olacak. Milli takım, Kuntz yönetiminde çıktığı 19 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Millilerimiz, söz konusu maçlarda rakip fileleri 44 kez havalandırırken, kalesinde ise 22 gole engel olamadı.



21 YIL SONRA SAMURAYLAR
A Milli Futbol Takımımız, Japonya ile 21 yıl aradan sonra bir maçta karşı karşıya gelecek. Üçüncü kez rakip olacak Türkiye ve Japonya arasındaki son maç 2002 Dünya Kupası'nda oynanmış ve millilerimiz maçı Ümit Davala'nın golüyle 1-0 kazanıp çeyrek finalist olmuştu. Japonya ile tarihteki ilk maçımız ise 15 Haziran 1997 tarihinde oynanırken, Morishima'nın golüyle Japonya gülen taraf olmuştu.

YENİ LİDER HIRVATLAR
EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'nda Hırvatistan deplasmanda karşılaştığı Ermenistan'ı Kramaric'in golüyle 1-0 mağlup etti. 1 maç eksiği bulunan Hırvatistan puanını 10 yaptı ve averajla liderliğe yükseldi.

ÜMİT MİLLİLER A SPOR'DA
2025 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda ikinci maçına çıkacak Ümit Milli Takımımız, bugün İtalya'yı konuk edecek. Kocaeli Stadyumu'nda saat 19.30'da oynanacak ve ücretsiz izlenebilecek maçı Fransız hakem Pierre Gaillouste yönetecek. Zorlu maç A Spor'dan yayınlanacak.



FENER EMRE'Yİ BIRAKMADI
Geçtiğimiz sezon başında 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Fatih Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye transfer olan milli futbolcu Emre Mor için Sarı-Lacivertli takıma transfer teklifleri geliyor. Son olarak Adana Demirspor'un Emre Mor'a ilgisi olduğu iddia edilmişti. Gelen bilgilere göre Fenerbahçe, Emre Mor'u takımdan göndermeyi düşünmüyor. Sarı-Lacivertli kulübün, Emre Mor için gelen transfer taleplerinin tamamını geri çevirdiği öğrenildi.

TEK SAKAT UMUT NAYİR
Emre Mor ve Ferdi Kadıoğlu'nun takıma katılmasıyla Fenerbahçe'de sakat futbolcu olarak sadece Umut Nayir kaldı. Golcü futbolcunun da birkaç gün içinde takımla birlikte antrenmanlara çıkması bekleniyor.



LAZİO TORREİRA'DAN VAZGEÇMİYOR
Lazio'nun Ocak ayı transfer döneminde Lucas Torreira için yeniden hamle yapacağı öğrenildi. İtalyan medyasındaki yorumlarda, "Sarri'nin Luca Torreira'nın büyük bir hayranı olduğu bir sır değil. Torreira bugün Galatasaray'da forma giyiyor ancak İtalya'ya olası bir dönüş, oyuncunun göz ardı edeceği bir hipotez değil" açıklamalarına yer verildi.



TANIDIK YÜZLER OLACAK!
Cimbom'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United, resmi internet adresinden Galatasaray'ı analiz etti. 'Galatasaray'da tanıdık yüzler olacak' başlığı altında yapılan analizde Wilfried Zaha transferi üzerine duruldu. Ayrıca Tottenham'dan transfer edilen Ndombele ve Davidson Sanchez transferlerine dikkat çekildi. Galatasaray'ın Muslera ve Icardi'li kadrosuyla dikkat edilmesi gereken bir takım olduğuna vurgu yapıldı.



ÇİZME'DEN BOEY İDDİASI
G.Saray'ın yıldızı Sacha Boey ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Juventus, De Sciglio'yu devre arasında elden çıkartacak. Onun yerine 20 milyon Euro'yu gözden çıkartarak Galatasaray'ın Fransız yıldızı Boey'u kadrosuna katacak.

RECEP UÇAR KAYSERİ'DE
Kayserispor'un anlaşmaya vardığı teknik direktör Recep Uçar, dün şehre geldi. Uçar, "4 haftası geride kalan ligde 6 puan toplayan bir Kayserispor var. Transfer tahtasının açılması bekleniyor, inşallah açılacak" dedi.

BERİDZE İLE YOLLAR AYRILDI
Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü, 26 yaşındaki Gürcü sol kanat oyuncusu Giorgi Beridze ile yollarını ayırdığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Beridze ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrıldı" denildi.

8 KASIM'DA OYNANACAK
Süper Lig'de 3 Eylül'de oynanması gereken ancak yoğun yağış nedeniyle tatil edilen Samsunspor-İstanbulspor maçı 8 Kasım Çarşamba günü yapılacak. Karşılaşma, 11. dakikadan itibaren oynatılacak.



ONUACHU'YA 1 MİLYON 742 BİN EURO
Trabzonspor, İngiliz ekibi Southampton'dan Paul Onuachu'yu 1 yıllığına kiraladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Ada ekibine 1.5 milyon Euro'nun iki taksit şeklinde ödeneceği bildirildi. Futbolcu ise 1 milyon 742 bin 500 Euro garanti ücret alacak. Stadı gezen Onuachu, "Havalimanındaki karşılama çılgıncaydı. Sahaya çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bize her yer Trabzon" dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR
Fırtına, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında evinde Beşiktaş ile oynayacağı maçta 3 puan hedefliyor. Papara Park'ta oynanacak olan maçın biletleri bugün satışa çıkacak. Bordo- Mavili taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen dev maçın kapalı gişe oynanması öngörülüyor.

POGBA'YA MEN CEZASI
İtalyan Anti-Doping Organizasyonu (NADO) Juventus'un, Udinese ile oynadığı maçın ardından alınan numunesinde yüksek oranda testosteron tespit edilen Paul Pogba'ya geçici olarak men cezası verdi.

PAŞA'DAN NGOY HAMLESİ
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, son olarak Mechelen forması giyen Belçikalı santrfor Julien Ngoy'u transfer etti. 25 yaşındaki golcü dün tesislerde düzenlenen törende sözleşme imzaladı.

PORTEKİZ GOL OLDU YAĞDI
EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri J Grubu maçında Portekiz, Lüksemburg'u 9-0 mağlup etti. 6'da 6 yapan Portekiz'in golleri Inacio (2), Ramos (2) Jota (2), Horta, Fernandes ve Felix'ten geldi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN