Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'den A Spor'a özel açıklamalar: "Yüzde 99 şampiyon biziz"

Çebi “Bu işler parayla pulla olmuyor. Olsaydı, transfer döneminin şampiyonları lig bitmeden şampiyon tescil edilirdi. Ligin en iyi takımı Beşiktaş. Şenol Hoca da bunun üstüne koyarak devam edecek. Yüzde 99 şampiyon biziz."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2023 Güncelleme 12 Eylül 2023, 07:01
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’den A Spor’a özel açıklamalar: Yüzde 99 şampiyon biziz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi dün A Spor'a konuk oldu. Önemli açıklamalarda bulunan Çebi, Sergio Ramos'la ilgili,"Vergilerle 25 milyon euro. 2 yılda 50 milyon euro. Beşiktaş'ın geleceğini düşünmek zorundayım dedi.

RASHİCA'NIN UÇAĞI GEÇ KALKTI
Çebi, "Bir rakibimiz tarafından Rashica ve menajerine baskı yapıldı. Uçak, 3 saat geç kalktı."dedi. Başkan, Ghezzal için ise" Sakatlığı nedeniyle geçen sezon şampiyonluğu kaybettik. Şu anda durumunu iyi görüyoruz"dedi. Gedson Fernandes ile kontratı uzattıklarını belirten Çebi, "Satışı söz konusu olursa, Türk futbol tarihinin en büyük satışı olacaktır. 35 milyon Euro'yu konuşmuyorum bile" diye konuştu.

SPONSOR İŞİNİ HALLETTİK
Transferin tamamladığını söyleyen Çebi, "Bütün oyuncularımı iyi ki aldım diyorum. Bu işler parayla pulla olmuyor. Olsaydı, transfer döneminin şampiyonları lig bitmeden şampiyon tescil edilirdi. En iyi takım şu anda Beşiktaş. Şenol Hoca bunun üstüne koyarak devam edecek. Yüzde 99 şampiyon biziz." ifadelerini kullandı. Çebi, stat sponsorluğu için de "Biz o işi hallettik. Bu hafta, bilemediniz önümüzdeki hafta yüzde 100 biter"ifadelerini kullandı.

BİRKAÇ HAFTA İÇİNDE BİTER
Ahmet Nur Çebi, Cenk Tosun ve Salih Uçan'la ilgili, "Ben onlarla konuştum. Biraz beklemelerini istedim. Birkaç hafta içinde o iş de biter"diye konuştu.

AYRILMAK İSTİYOR
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Umut Meraş'ın az süre bulacağı için takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Umut Meraş'a Samsunspor'un ilgisi bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN