Arda Güler sevgisi 7'den 70'e: Ancelotti'nin torunu formasını giydi

Arda Güler’i İspanya’da sevmeyen yok. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’nin torunu Arda Güler forması ile görüntülendi. Öte yandan Milli futbolcunun 27 Eylül'de oynanacak Real Madrid-Las Palmas mücadelesinde yeşil sahalara döneceği de gelen haberler arasında.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2023 Güncelleme 12 Eylül 2023, 07:01
Arda Güler sevgisi 7’den 70’e: Ancelotti’nin torunu formasını giydi

İÇİNDEKİLER

Real Madrid'de Arda Güler sevgisi sınır tanımadı. Mor menekşeler'in hocası Ancelotti'nin torununun, genç yıldızın formasını giymesi, bunu kanıtladı.

7'DEN 70'E ARDA GÜLER
Fenerbahçe'den 20 milyon Euro bonservis+10 milyon Euro bonus ile Real Madrid'e transfer olan Arda Güler 7'den 70'e herkesin sevgisini topladı.

Genç yıldız kısa sürede İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin de takdir ve beğenisini kazanmıştı. Carlo Ancelotti'nin torunu da sırtında Arda Güler yazılı Real Madrid formasıyla poz verdi.

Arda Güler, Real Madrid ile Amerika'da düzenlenen sezon öncesi kampının kafilesinde yer almıştı. Ancak milli futbolcu dizinde yaşadığı sakatlık dolayısıyla kampı yarıda bırakarak İspanya'ya dönmek zorunda kalmıştı.

Arda Güler, dizinden geçirdiği operasyon sonrası bir süre sahalardan uzak kalmıştı.

Milli futbolcunun 27 Eylül'de oynanacak Real Madrid-Las Palmas mücadelesinde yeşil sahalara döneceği de gelen haberler arasında.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN