24. grand slam şampiyonluğunda Kobe Bryant rüzgarı! Djokovic şampiyonluğunu anarak kutladı: "Destek için her zaman yanımdaydı"

Djokovic, ABD Açık zaferiyle birlikte 24. grand slam şampiyonluğunu, Kobe Bryant’ı anarak kutladı. Yıldız raket, kupa seremonisine üzerinde Kobe Bryant ile fotoğrafının ve 24 sayısının olduğu tişörtle çıktı. Sırp raket, "Kobe, yakın arkadaşımdı. Her türlü öğüt, tavsiye ve dostane bir şekilde destek için her zaman yanımdaydı. Ben de ona bu şekilde teşekkür etmek istedim" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2023 Güncelleme 12 Eylül 2023, 07:01
24. grand slam şampiyonluğunda Kobe Bryant rüzgarı! Djokovic şampiyonluğunu anarak kutladı: Destek için her zaman yanımdaydı

İÇİNDEKİLER

Amerika Açık tek erkekler finalinde Daniil Medvedev'i 3-0 ile geçen Novak Djokovic, 24. grand slam zaferine ulaşarak tarihi bir başarıya imza attı.

Bu yıl oynanan 4 grand slamin üçünde şampiyonluğa ulaşan Novak Djokovic, toplamda 24 grand slam zaferiyle Margaret Court'un kadın-erkek tüm zamanlar rekoruna ortak oldu. Djokovic, zafer sonrası 24 numaralı formayla efsaneleşen ve 2020'de helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant'ı andı.

Yıldız raket, kupa seremonisine üzerinde Kobe Bryant ile fotoğrafının ve 24 sayısının olduğu tişörtle çıktı. Sırp raket, "Kobe, yakın arkadaşımdı. Her türlü öğüt, tavsiye ve dostane bir şekilde destek için her zaman yanımdaydı. Ben de ona bu şekilde teşekkür etmek istedim" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN